Hoppet lever

Idag är det fredag, fast onsdag. Härligt med långhelg! Nu ska det bli värmebölja igen så jag får väl stiga upp tidigt och rida i helgen.. eller rida sent. Något säger mig att det kommer bli det senare. 

Tell fattade direkt att det var hoppträning idag, det brukar vara det när hopptränarn kommer körandes och parkerar vid stallet. Och så trillar det in en massa hästtransporter, lastbilar och tillhörande människor och hästar. Full aktivitet. Han ställde sig genast vid grinden och gnäggade högt. Det hade han nog gjort i tre timmar när jag kom, med tanke på att första gruppen började kl 17 och jag skulle rida 20. 😉

IMG_3112

Träningen gick finfint, det var mest jag som kände mig lite ringrostig. Jag fick lite skäll för att jag hade lite för långa tyglar och fastnade lite i bromsen i onödan ibland. Men det var absolut ingen större fara på taket som väl var. Tell var en riktig stjärna, så lugn och lydig! Man kunde knappt tro sina öron. Ibland ser han verkligen UT (och känns) som en 15-årig läromästare! Han väljer sina tillfällen den räven. Men han gillar ju att hoppa, så han ville väl visa sig från sin bästa sida så jag inte skulle ändra mig till dressyr. 😉

Vi hoppade inte allt idag, och inte så högt som de andra. Vi tog det lite lugnt helt enkelt. Sen fick han en dusch och fick gå ut och beta gräs med brorsan brun. Gullisarna.

Håll nu tummarna att det här får fortsätta hålla i sig, nu är det bara drygt fem veckor kvar till fälttävlan i Hoby! Och lite mer än tre veckor till terrängträning.  😀

IMG_3111

IMG_3108

De har gått ute dygnet runt i några veckor, men nu fick jag plocka fram detta. Han hade blivit rätt biten på bringan och vid skapet. Sommaren är officiellt här…

En reaktion på ”Hoppet lever

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s