Det är måndag

… och det känns såhär:

Skärmavbild 2017-06-12 kl. 15.00.39.png

When you´ve got the whole week ahead of you.

I helgen har jag jobbat i lanthandeln, och känner mig helt slut. Och så har Matias familj varit och hälsat på. Mysigt! Men rätt intensivt. Lyckades ändå rida både lördag och söndag. Tell var superfin i lördags, så glad (och till och med modig) häst! Mia och jag red ut båda dagarna. Igår var han lite mindre modig och det kändes som att handbromsen var i till 90% av passet, men det blev ändå bra till slut.

18955077_10213511156036995_3406348595345178475_o

I lördags följde familjen med till stallet och klappade hästarna. Tracy matar Tell som är närmast i bild. Matias mamma har fotat, hon får alltid suddiga bilder pga fingeravtryck på mobilens kameralins… ser lite ut som nån slags effekt! 😉 

Jag ser fram emot att träna terräng i Hoby på söndag, även fast jag fortfarande är ledsen för att jag inte kan rida fälttävlan den 2 juli. Funderar på att anmäla mig till nån dressyrtävling eller vad som helst så jag har nåt att träna till och se fram emot. Uddens superhelg i juli är ju en fin och rolig tävling, men jämfört med fälttävlan känns hoppning och dressyr bara SÅ mycket sämre och tråkigare. Haha! 😉

Gode gud ge mig nu krafter så jag orkar stå på benen den här veckan. Det är bara måndag och jag är helt färdig redan. Jag har typ noll energi. Jag tror Tell får vila idag, för det måste den arma matten göra. Ha det gott med er, vi hörs!

/Ida

2 reaktioner på ”Det är måndag

  1. Lisa skriver:

    Var med på Salty Cup i Eringsboda den 25e! Det är iofs bara 80 men du kan säkert få hoppa några större hinder också. Jag ska kanske vara med, beroende på vad min rygg säger 🙂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s