With a little help from my friends

Lisa. Du har räddat mig! Tusen tusen tack för tipset om Salty Cup i Eringsboda!

Här har jag suttit och stirrat på tdb på skärmen och deppat ihop ännu mer för det är skitlänge tills det kommer nån lämplig tävling vi kan se fram emot. Och så visar det sig att det är på ”arrangemang” man ska söka om man vill hitta nåt kul i närtid som man kan åka på! 😀

Nu på söndag ska vi ju rida terrängträning i Hoby, det ska bli jättekul, men lite deppigt är det ju eftersom tanken var att vi skulle tävla där sen den 2 juli. Nu ska jag norrut då istället på begravning och barndop, men tack vare Lisas fina tips och världens bästa terrängtränare Philippa Magnusson, så ska Tell och jag till Eringsboda och rida träningstävling på den fina terrängbanan där den 25:e juni. Det är egentligen 80-bana för häst (det kallas för Salty Cup, det är stilterräng) men Philippa säger att hon gärna sätter en annan bana till mig och Tell. Jag DÖR så gulliga folk är, fäller nästan en liten tår! Det här ska bli så himla roligt. (Jag hade gärna ridit en 80-bana annars, det hade inte varit hela världen, men vill hon ge oss nån lite större utmaning så gör det ju ingenting)!

Wihuuuuuu!!!! ❤ 😀

(av bara farten anmälde jag oss även till dressyrtävling på Udden 22 juli, tyvärr kan jag inte rida på fredagen när det är lite lättare klasser för då har vi konsert med mitt band, så jag får rida på lördagen. Då blir det LA3 och MsvC1 så vi får försöka bli bra på dressyr tills dess. Och helst få bra självförtroende också, eftersom det är en tävling när bara alla de bästa och flottaste dressyrekipagen i hela Småland är där. Och så en tokig fälttävlanslama från Södra Åreda med medföljande virrig matte. Well well. Det blir kul)! 😉

IMG_0875fullsizeoutput_415f

5 reaktioner på ”With a little help from my friends

  1. Beata skriver:

    Så kul att du (fick tips om) hittade en annan terrängtävling som ni kan vara med på 🏇😊
    Dressyr är ju inte fel att starta 😉 Ingår ju i fälttävlan .

  2. Lotta skriver:

    Så härligt. Med lite flyt är jag i Kalmar då du tävlar. Kan alltid komma förbi och agera hejarklack åt laman och virriga matten…:-)
    Kram och lycka till med allt!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s