Min ponny och jag 

Jag hade verkligen tänkt trimma på banan idag, men den stod i princip under vatten efter dagens skyfall. 

Jag ändrade mig efter ett varv och styrde kosan ut i skogen istället. Tell verkade glad för det! 😊 Så glad att när vi skrittade förbi en öppen hage så drog han in där med mig på och körde ner huvudet! Jag blev så paff, den lurifaxen alltså!! Vilken räv! 😂🙈 Hahaha! 

Fick ut den olydiga ponnyn därifrån och sen var han faktiskt jätteduktig och snäll. Inga plötsliga vändningar eller backen i, bara en glad och nöjd sommarhest med öronen framåt. Det blev en kombination av skritt på lång tygel och njutning av stillheten och alla fina blommor och dofter, dressyrmoves i form av härlig trav och lite sidvärts, och så lite bus-race-ponnygalopp på det. Oerhört nöjda båda två skrittade vi hem i solnedgången. Ibland är det bra att det inte blir som man tänkt sig! 😊 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s