Midsommar

Hoppas ni alla har en fin midsommarhelg! 

Vi har varit hemma och hängt med några vänner och åkt på veteranmopedsutflykt. Och grillat i regnet. 😂 En mycket fin midsommar! 

Mia och jag fick till en härlig midsommarritt först, och fikade efteråt med Carro, så härligt! 

Idag red vi ut igen, men jag tog några varv på banan när vi kom hem och skuttade över nåt hinder inför imorgon. Sen fick Mia sitta upp på honom och hoppa några minihinder, Tell skötte sig som en riktig läromästare! Så duktiga båda två. Mia har inte hoppat på flera år så det var roligt att se hennes leende efteråt! 😊 Tell är ju inte den som är den när det gäller att skutta lite till heller. Mycket nöjd hest! ❤️


Filmklippet är häromdagen när jag fick ett infall att ”Pippi-rida”, dvs hoppa upp barbacka från en sten i skogen i jeansshorts och gympadojor och hästen i bara grimma och grimskaft. Det gick utmärkt. Man får passa på de dagar när laman är lugn och snäll! 😍🌟✨🤣

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s