Terräng och crossfit

Igår var jag i Eringsboda och red en träningstävling på terrängbanan, så SJUKT kul!! Wihooooo!!!

Snälla Philippa lät mig komma dit och rida eftersom jag inte kan vara med på fälttävlan nästa helg, och jag fick en egen bana så jag ”slapp” rida Salty cup-banan som de andra skulle rida. Den är ju mer för orutinerade ekipage och går på 80-höjd. Vi fick istället en bana på 100-klassnivå utom de två sista hindrena som var enstjärniga. Så himla gulligt, det hade hon ju inte behövt göra. ❤ Det var flera roliga linjer med och en del nya hinder och kombinationer som jag aldrig hoppat förut! Smalhinder till ett snett räcke, och en liten ”trekombination” i form av spets, grav och hus på linje. Asroligt!! 😀

Det är så himla knäppt med terräng, jag tyckte verkligen det såg ut som att vissa hinder sjunkit ner i backen när jag kom dit. Philippa och jag skojade om det, hon var också helt säker på att hindrena blivit lägre, särskilt efter att hon börjat rida tvåstjärnigt med sin häst! Men så kom hennes man och kontrollmätte hindren på banan och NEJ de har inte sjunkit. Det är vi som har höjt vår ”tolerans” för vad som är stora terränghinder och inte, hahaha! 😉

Jag är ändå inte helt säker på att jag hade vågat rida de där enstjärniga hindrena, särskilt inte den enorma oxern (med MIM-utlösare på) om jag hade gått banan från backen. Nu skrittade jag ju runt lite med Tell och försökte lära mig min bana medan de andra red. Då red jag inte så nära de där hindrena med flit.. hehe. Och det kändes verkligen super när vi väl hoppade sen. Tror banne mig jag både red bäst och Tell hoppade bäst på de två hindrena.

Han var iallafall en sån himla stjärna IGEN och att rida terräng är ju verkligen det roligaste man kan göra!! 😀 Det är fortfarande piss att jag inte kan vara med på fälttävlan, men nu känns det iallafall lite bättre när vi varit ute på ett roligt terränghoppningsäventyr Telleman och jag. Och gulliga Linnea följde med som medhjälpare, tack snälla! ❤

IMG_3392

IMG_3396

Fick tejpa fast mitt stödhjul på släpet, haha! Nu får jag verkligen åka och köpa ett nytt…

Idag vet jag inte vad som flög i mig, jag gick på ett crossfitpass på gymmet på lunchen så nu kommer jag inte kunna röra mig imorgon. Eller ikväll. 😛 Nåja, Tell ska ju få komma ut på en skrittrunda idag som han alltid får efter lite mer ansträngande äventyr, så jag får väl sikta på att iallafall komma UPP på hästen och sen försöka sitta där på min arma rumpa i en timme eller så. Vad gör man inte för att försöka bli bättre på fälttävlan… 😛

https://www.instagram.com/p/BVxbQiTg17Y/?taken-by=iqpic

https://www.instagram.com/p/BVxbzciAKhc/?taken-by=iqpic

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s