Ibland känns det skit

…fast det nog inte ÄR skit. 

Jag ville så gärna få till en bra träning idag för Alette, och det gick väl okej, fast det kändes skit. Tell var duktig. Jag var inte så duktig. Det kändes inget vidare, men Alette sa att det såg bra ut. Jag tror henne, det är bara det att det känns lite kasst… 🙈 Vet inte hur jag ska förklara det, tror ni förstår ändå! Såhär är det ju med ridning och känsla. Satan vad dressyr är SVÅÅÅÅÅRT!!!! 

Jag får skylla mig själv. Jag är skitstressad över en massa saker. Då rider man inte bra. Jobbet, att packa, tvätta, ta hand om Tell, lära mig själv och min familj några låtar vi ska sjunga på dopet, osv. Men jag fattar att ingen kommer dö. Försöker ta det lugnt, allt kommer ordna sig. I övermorgon flyger jag till Lule. Ja jag har en miljard saker att försöka få gjort tills dess, och ska försöka ta det chill. Jag borde vara SÅ glad och tacksam över att jag överhuvudtaget har ett jobb och ska ha fem veckors semester, vad är det för jäkla fasoner att vara stressad över allt jag inte kommer hinna!? Jag kommer få semester ändå. Ingen kommer tvinga mig vara kvar på jobbet en månad till. Det är jag rätt säker på! 

Jag försöker få min sambo att lova att klippa gräset och ta hand om trädgården medan jag är borta. Han lovar trädgården men säger att han skiter i gräset. 😂 Han är mycket bättre på att chilla än vad jag är. Och jag tror aldrig han rört gräsklipparen på alla åtta år vi har bott här! (Mer än halva vår trädgård är i vilket fall odlingar eller äng, så det handlar inte ens om att klippa hela). Och jag kommer väl inte dö heller om jag kommer hem till en gräsmatta som är en HEL äng. Då kommer den inte ens gå att klippa, men lie har sambon iallafall inget emot att gå med, får skicka ut honom med den då! 😂

Allt kommer (förmodligen) ordna sig. Mvh den yra illern. 

6 reaktioner på ”Ibland känns det skit

  1. Beata skriver:

    Ha en skön semester. Vi har inte klippt gräset på 16 år 😊. Vi gjorde hästhagar istället av alla gräsmattor.
    Ta hem Tell så han får beta 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s