Lite drezzyr och semester

Eftersom Telleman fortfarande är frisk som en nötkärna och inte ett dugg halt så har jag passat på att rida lite. 


Det visar sig att jag har glömt allt, och Tell är pigg och spikrak som den racerlama han är. Dessutom har jag blivit slö och otränad och hafsrider som jag vet inte vad. 

Tur att dressyrfröken Anna från Skåne kom och hälsade på! Vi fick veta hut båda två. 😂 Tell fick mata på med bakbenen och flytta ut bogen utan att rumpan skulle med ut, piss tyckte han! Och jag fick sån träningsvärk i magen och benen att det var högst oklart hur jag skulle kunna gå dagen efter. Och massor med välförtjänt skäll över att hålla händerna stilla, rida med magen och inte händerna. Det hjälpte inte att skylla på god mat och vin. Magen skulle jobba ändå. 😂

Det blev iallafall mycket bättre och dagen efter var bogarna mycket mer loss än dagen innan! Det gick att putta ut dem lite utan att herr häst blev tvärarg och ställde till med en scen bara man flyttade fram innerskänkeln. Whopie! 😊 Tack bästa dressyrfröken! Shit vad man kommer ur ”riktig ridning” snabbt! 🙈 

Jag har inte hört nåt än från vet, men han har skickat förfrågan om operationen till Folksam och det skulle ta max två dagar att få svar på. Så vi får väl se vad som händer härnäst. 

Jag hade tänkt ut och springa idag och ta tag i mitt slöa liv, men jag fastande i solstolen med en kopp kaffe. Det är ju ändå semester. Ikväll ska jag åka till Öland igen och gå på utomhusbio vid havet. Hoppas ni har det fint allihopa! 😊


Fler än jag som har semester! 😊

En reaktion på ”Lite drezzyr och semester

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s