Ute på tur

Oj, tiden går så fort! Hur kan det redan vara sex dagar sen jag skrev här??

Jag har i och för sig haft att göra. Nu jobbar jag andra veckan efter semestern, och i förra veckan hade vi besök från Tyskland ett par dar. (Min vän Nadja med familj, jag lärde känna henne i USA för 18 år sen, och vi har inte setts sen dess! Så roligt att de kom och hälsade på! 🙂 ) Nu i helgen har jag jobbat i lanthandeln, och så har vi haft MER besök, fast från Malmö den här gången. De kom samma dag som de andra åkte hem.. Jag gillar jättemycket att folk hälsar på, men jag glömmer bort varje gång hur trött man blir! Särskilt om det varit totalt 5 barn med i sällskapet. 😉 Igår kväll låg Matias och jag i soffan helt utslagna och kollade på Twin Peaks på HBO Nordic och drack öl. Allt var bara helt tyst och lugnt och det var bara vi. Ahhhh!!! 😀

I helgen har jag varit avundsjuk på alla mina vänner som var i Vinslöv och red fälttävlan. Men sen gick avundsjukan över litegrann, för många fick vänta i 8-9 timmar efter hoppning och dressyr på att få rida sin terräng. Så kan det bli när många ska ut i terrängen före, och 100-klassen gick ju sist såklart. Hur som helst så hoppas jag verkligen att vi kan komma iväg till Gärds om tre veckor! 🙂 Anna Hassö brukar ha träningar där, så jag ska hålla utkik om det passar att Tell och jag är med på någon av de träningarna. Nu var det ju länge sen vi red terräng. Annars får jag ju bara vara glad över att rida fälttävlan överhuvudtaget tänker jag, det är inte hela världen om vi kommer kunna träna terräng eller ej före tävlingen.

IMG_4126

Tell the pretty rainbow racerlama 🙂

IMG_4136

Båttur hemma i Åryd med våra tyska vänner 🙂 

IMG_4189

Mia och jag ute på tur med brorsorna brun igår kväll

 

 

5 reaktioner på ”Ute på tur

    • Ida Qvarnström skriver:

      Jaa! Kom och hälsa på, saknar er!! ❤️ Hehe ja vi får se, den här säsongen har allt verkligen varit berg och dalbana med Tellepelle. Men nu är vi ju anmälda iallafall, håll alla tummar att vi kommer iväg! 😬🙌🏻😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s