Fälttävlanspepp!!

Alltså guuuuuuud vilken helg det har varit, så spännande med EM i fälttävlan i Strzegom! 

Nörd som jag är så tjuvkopplade jag in mig på NRK på tors-fre för att kunna följa dressyren (iallafall litegrann, jag var ju tvungen att jobba). Och sen satt jag klistrad framför SVT hela helgen för att kolla på terrängen och hoppningen. Så imponerad av de svenska ekipagen, riktigt roligt att se! Synd såklart på Saras missade medalj, men SÅ kul att de tog hem ett lagbrons! Stort grattis allihopa! 😀

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 12.04.39

Som alltid är det en fröjd att se duktiga ryttare rida, jag tar med mig många guldkorn från såväl dressyren, terrängen och hoppningen. De allra bästa får det att se så lätt ut, de sitter hela tiden i balans, har hästen framför sig och använder knappt handen alls. Skolexempel på fantastisk ridning och fin kommunikation med hästen! Sen fanns det ju vissa exempel som var mindre roliga att se såklart, men jag tar med mig FULLT med inspiration från att se exempelvis Ingrid Klimke rida. Det ska bli så roligt att gå på clinic med henne i Flyinge i januari, längtar!! Är det någon som var extra värd att äntligen få ta ett individuellt guld så var det Ingrid! 😀

Imorgon drar hela team Hedaholm till Gärds och tränar för Anna Hassö, det ska bli SÅ kul! Nu var det ju länge sen vi tränade terräng. Tell kommer dö av lycka. Och jag med. 😀 Sen är det ju inte så långt kvar nu till den 3:e sept när vi ska dit igen och rida fälttävlan, jag längtar så himla mycket! Det ska bli SÅ himla roligt. Här ett kort klipp från 100-klassen på Udden förra året. Lätt det årets roligaste grej!! 😀

https://www.instagram.com/p/BNXuqIBhXV4/?taken-by=iqpic

Nu på fredag drar jag till Göteborg och kollar på EM och träffar fina vänner, så det är mycket att se fram emot denna vecka! 😀

Jag är innerligt glad att jag anmälde till Gärds, hade ju tänkt rida fälttävlan på Udden efter det i oktober om Tell fortsatt är fräsch. Nu har Udden ställt in, de får inte funktionärer till den helgen. 😦 Jättetråkigt, vi skulle ju haft DM i fälttävlan där. Finns ingen annan arrangör för fälttävlan i hela Småland, så jag antar att det inte blir nåt DM nu. Gärds verkar alltså bli vår första och sista fälttävlan för säsongen. Hermanstorp är tyvärr redan helgen efter och det känns för tajt inpå. Annars hade jag jättegärna ridit där. Men men. Som sagt, vilken tur att jag anmälde till Gärds!!

Hej svejs, vi hörs snart igen!

https://www.instagram.com/p/BYBsN93gkdl/?taken-by=iqpic

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s