Göteborgsbubblan

Hallå! Å jisses, vilken grej det var med EM i Göteborg. Jag är så glad att jag till slut tog mig dit! Vilken upplevelse. 

Det var fantastisk sport på alla sätt, jag såg både körning, dressyr och hoppning. Såååå coolt!! Och så himla kul att träffa så många vänner, ”alla” var ju verkligen där! Helt galet. Jag sprang på bland andra Wirsbo-gänget i vimlet, och så var vi dessutom ett stort gäng med vänner och vänners vänner som hade bokat bord tillsammans på en tapasrestaurang i fredags mellan dressyren och laghoppnings-finalen. Sååååå himla mysigt!! ❤ Äntligen fick jag hänga med mina fina vänner som alla var på plats i Göteborg. Beata, Sara, Vera med sällskap, och mitt lilla Växjögäng (Hannah, Elin och Emmy) hängde också med. 17 härliga hästtjejer var vi! Oj så kul vi hade! 🙂 Den perfekta uppladdningen!

Skärmavbild 2017-08-29 kl. 12.49.53

21054988_1832682410081285_1294541893803259105_o

Det var så spännande så vi nästan svimmade. Och tänk att det blev ett lagsilver! Wow. Jag sov över hemma hos Beata och Sara utanför Kungsbacka och fick äntligen se hur fint de bor. 🙂 Såååå mysig hästgård, och så roligt att få hälsa på deras fina hästar. ❤ Sen fixade Beata en biljett till mig så jag hängde med dem in på lördag morgon och kollade lite på U25-hoppningen. Sen blev jag upphämtad av Växjötjejerna och åkte bil med dem hem för att ta hand om hästapållarna. Resten av helgen (alltså küren och individuella hoppningen) såg jag hemifrån soffan. Jag lyssnade faktiskt på radiosporten samtidigt som jag hade på TV:n. Best combo ever. 🙂 Kombinationsupplevelser verkar vara min grej den här helgen, hehe!

Jag har haft så himla kul den här helgen, gråtit och skrattat och tappat andan, alltihopa på en gång ibland! Tänk att det gått så bra för Sverige i så många ridsportgrenar det här EM:et, det är helt sjukt egentligen. Vilken sport vi har fått se. Så coolt att ha varit med om detta! ❤

Det enda ”minuset” egentligen är väl att jag tycker att Ullevi var lite för stort. Även om det är 10-15 000 pers där så känns det lite tomt tyvärr. Men annars superhäftigt att vara på en så stor arena såklart. Och det andra jag tyckte var tråkigt var att kolla på dressyr utan några som helst kommentarer. Särskilt i en sån stor arena, man satt liksom bara där och så var det knäpptyst hur länge som helst, tills man fick applådera… (Jag var ju på plats och såg specialen). Men smart som jag var så körde jag igång SVTs direktsändning på mobilen och lyssnade bara på ljudet. Bilden hade jag ju ”live” framför mig. 🙂 Då blev det mycket bättre! Jag gillar ju att höra lite info om ekipaget, och gärna lite livekommentering från duktiga experter. (Speakern på Ullevi sa väldigt lite för att presentera ekipagen tycker jag, det ger ju mycket mer om man får reda på att hästen bara är 10 år t ex eller vad de har gjort för resultat tidigare i år, jag som inte har full koll på varje ekipage i dressyrtoppen). Och. Jag får fortfarande gåshud när jag tänker på Therese Nilshagen och Dante. VILKET ekipage!! Helt makalöst. De där två kommer gå långt!

https://www.instagram.com/p/BYO0G36AdgY/?taken-by=iqpic

Tell och jag försöker nu ladda inför fälttävlan på söndag. Det går sådär kan jag tala om. Eller ja, Tell är hur glad och pigg och taggad som helst, och jag är utmattad, svintrött och nervös. Om jag bara fick med mig någon dit skulle det genast kännas mycket bättre, jag har frågat minst 10 personer men ingen kan. Jag har till och med erbjudit mig att betala en tågbiljett åt min syster i Köpenhamn, men hon kan inte ändå. 😦  Min kompis Anna kanske kan komma, men hon vågar inte stanna och se oss rida terrängen så i såna fall åker hon hem före det säger hon. Dressyrfjantar.. 😉 😛 😉

Vi får väl hoppas att det här löser sig. Det är inte alls bra att jag har så ont i huvudet, och har haft det i flera dagar. Jag kanske är förkyld? Tror inte att det är hjärnskakning iallafall även om jag slog i huvudet när jag åkte av i förra veckan. Jag borde ju känt av det direkt i såna fall. Tror mest det här är spänningshuvudvärk, trötthet och förkylning. Jag försöker ta det lugnt och ta hand om mig så gott det går.

Telleman och jag tillsammans med resten av Hedaholm crew fick till en härlig uteritt tillsammans igår iallafall, han kändes mjuk och fin och relativt lydig. 🙂 Dagen innan när jag kom hem från GBG var han vild och peppad som att han inte blivit riden på två veckor minst. Tokhäst. ❤

https://www.instagram.com/p/BYWN6gTgonF/?taken-by=iqpic

På tal om svensk ridsporthistoria förresten, ni måste lyssna på det här underbara inslaget från radiosportens dokument om när Petrus Kastenman och Illuster tog OS-guld i fälttävlan i Stockholm 1956!

4 reaktioner på ”Göteborgsbubblan

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s