Om man inte är bäst får man iallafall vara snyggast

Jag har ganska tråkig stil när jag tävlar, tycker jag mest har allting i marinblått. Men jag rider ju ändå fälttävlan, och det är ju kul att ha på sig nåt roligt i terrängen!

Eftersom jag fortsatt är kräknervös inför den här fälttävlan på söndag, så försöker jag istället planera vad vi ska ha på oss, Tell och jag. Jag hatar att shoppa (både att lägga tid på det och att få ångest av att förstöra planeten genom onödig konsumtion) så jag försöker kolla vad vi redan har, eller vad vi kan låna. Jag älskar Tells röda och blå flätade pannband, så det ska han ha på sig iallafall. 🙂 Jag ska försöka rota fram nån röd tröja. Jag har ju blått hjälmöverdrag (det enda jag har).

img_1772

Men OM jag skulle köpa nåt, så hade jag lätt inhandlat den här fantastiska outfiten! Jag kanske kan önska mig den i present av min familj. Eller om Stoorstålka kanske vill sponsra en stackars norrbottning i Småland som rider fälttävlan? 🙂

Ikväll ska vi rida hoppträning för Jens. Hoppas det ska gå bra. Jag brukar alltid trimma lite dagen före det, men jag sket i det igår och red ut i 1,5 timme med Mia. Så skönt för mitt huvud. Och för Tell också tror jag. Mycket lycklig hest som galopperade så fint genom hela kroppen! ❤

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s