Jaiks!

Att jag var såhär nervös kan ni ju få påminna mig om sen, det är nämligen inte alltid jag är det. Eller är jag det?? Jag kanske bara har glömt det.

Jag vet ju att det kommer släppa bara jag rider, men vad gör väl det just nu. Jag vill verkligen understryka att jag förmodligen hade varit lika nervös om det hade varit lokal dressyr, och inte regional fälttävlan. (Men att det gick svindåligt på träningen hjälper väl inte min nervositet direkt). BLäh.

Jag HATAR att tävla!! Jag har sämst tävlingsnerver. Varför gör jag det här?? Det är en gåta. Varje gång jag anmält mig till nåt funderar jag på att stryka mig och fly. Jag vill inte!!

Jag funderade först på att inte skriva det här. Men å andra sidan kan jag tänka mig att det kommer låta HELT annorlunda imorgon, bara jag har genomfört det här och ÖVERLEVT. 😉 Det får väl den här bloggen vara ett bevis på..  Jag har fan blivit gammal. Eller så är det bara att jag bara har tävlat EN gång i år, plus att det var ett helt år sedan jag red fälttävlan sist. (Något som visserligen är det roligaste jag vet, men ändå).

Jag har till och med spytt idag. Haha! Ja fy fan. Håll tummarna för mig imorgon. Jag lovar att höra av mig oavsett om det gått så dåligt att jag helst vill lämna planeten. 🙂 Men det vet man ju aldrig, det kan ju gå hur bra som helst också. Om jag inte trillar av i dressyren och skämmer ut mig alltså. 😛

Hej svejs! Imorgon bitti ska jag stiga upp kvart i fyra. Det är nästan så jag spyr igen vid blotta tanken.

https://www.instagram.com/p/BYitC-2g-5R/?taken-by=iqpic

 

2 reaktioner på ”Jaiks!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s