Alette – ett kärt återseende!

Jag tror min själ att jag börjar se resultatet nu (kanske) av att jag varit ”Anna Hassö-konsekvent” mot min olydiga fjanthäst på sistone (komplett nolltolerans mot tramserier) OCH tagit mig samman och försöker rida bättre. 🙂

Idag på Alette-träningen gick han superbra, jag kände på slutet att han var lite trött i bakbenen efter rätt mycket samlad galopp men åh så fint han jobbade på! Det är alltid rena friskis och svettis när man rider för Alette och både Tell och jag var svettiga så det rann om oss. Men glada! 🙂 Jag är jätteglad över att han skrittade på så fint hela vägen ner till ridhuset och hem också, jag satt där på långa tyglar och visslade och han bara gick. Ahhh. Plötsligt infinner sig stillhet och ro och man kan bara sitta där och njuta av hur gott det luktar i skogen, även på min tossiga hästracka! 😉 Woho! Jag passade på att njuta av ögonblicket och känna mig lite bra. Det är alldeles för ofta som jag INTE känner mig bra. Men ibland så! Min häst är nöjd och glad och avslappnad, solen skiner och vi har just ridit en jättehärlig dressyrträning. Jag är så tacksam över allt det här!! 😀 Livet på en pinne.

IMG_4602

På tal om fantastiska Alette förresten, jag minns inte riktigt om jag skrivit här att vi var ett stort gäng ridelever som gick ihop så hon kunde få speglar i ridhuset i 60-årspresent? Och inte bara det, vi åkte hem till hennes gård och uppvaktade henne också med dragspel, trumpetfanfar, sång och champagne! Ett riktigt härligt minne för alla inblandade. 😀 Alette är så rolig, hon sa idag att hon först inte fattade att det var vi som var där, det lät så bra så hon trodde det var nån kör på radion. HAHAHAHAHA!!

https://www.instagram.com/p/BYfoGaWAu5H/?taken-by=iqpic

https://www.instagram.com/p/BYfoR7pgfEc/?taken-by=iqpic

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s