Hoppet är väl sådär

Tyvärr verkar det som att det är knäet ändå, Tell är fortsatt halt i trav. Bläh. 

Dock är han pigg som en mört och har humorn i behåll, idag när jag tänkte trava honom några steg för att se hur han rör sig så pep han högt av lycka och satte av i bockar och brallar som bara den. Hej och hå. Man måste ju skratta åt honom, han är för rolig den göken. Men tyvärr som sagt inte ren i trav. 😦

Nåväl. Jag har hängt med min syster i två dagar, så underbart att hon kom hit! Nu måste jag bara få till en dejt med den ANDRA systern på nåt sätt. Saknar ihjäl mig ibland efter min familj, så det var ju toppen att familjemedlemmen som bor närmast (Köpenhamn)  kom hit! ❤

https://www.instagram.com/p/BaMHghUgxwE/?taken-by=iqpic

https://www.instagram.com/p/BaMOKU_gcB8/?taken-by=iqpic

Vi har haft superfint väder och mys och gos. Tell skrittar ju så fint så, så han har fått komma ut på promenad. Det tyckte han var en utmärkt aktivitet. Och jag har planterat ett nytt äppelträd och en ros som var på rea på handelsträdgården. Fint så. ❤

Men snart måste jag hitta på vad jag ska göra med min halta lurviga bus-lama. Ska jag åka ner till Staffan och be honom trycka in en till spruta i knät som han mest troligt blir bra av iallafall ett par månader, eller ska jag ta tjuren vid hornen och åka till Jägersro och operera? Nåt av det får det ju bli. Dessvärre har Staffan kommit på nån slags oklar strategi som går ut på att berätta för mig om alla gånger de här operationerna INTE har gått bra. 😦 Sånt vill jag ju inte höra. Alltså, jag fattar att det inte garanterat går bra. Garantier går ju aldrig att ge. Hästar kan ju kolavippa i släpet dit, eller under narkosen, eller så går skruvjäveln av mitt i benet och det blir skit av alltihopa. Jag förstår att det KAN hända. Jag vill bara göra det rätta för min häst. Kan nån säga vad det är????

https://www.instagram.com/p/BaPBwf4ALaI/?taken-by=iqpic

Jag dricker vin, äter chips och kollar på mina tränare Philippa och Linda i terrängen i Strzegom. Allt jag vill här i världen är att rida fälttävlan. Ska jag köpa ett föl? En unghäst? Hehe. Visserligen har jag inte råd, särskilt inte om jag ska operera Telleman. Men man måste ju försöka att hålla drömmen vid liv på nåt sätt. Ett föl känns just nu som en oerhört bra idé. Jag får nog ta lite vin till. 😉 😉

http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Falttavlan/2017/10/Fina-svenskrundor-i-Strzegom/

http://international.stragona.pl/pl/sof-live-2017.html

2 reaktioner på ”Hoppet är väl sådär

  1. Beata skriver:

    Fina bilder på er alla 😊
    Lycka till med vad du än hittar på med Tell.
    Förstår att det är svårt att välja.
    Vi håller ju på och velar med Marco om vi ska göra en skiktröntgen eller ej. Alltid olustigt att söva dem och får man några svar?

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s