Söndagsskritt och en lama modell större

Igår följde jag med några vänner till Boda Borg i Sävsjö, kul ställe! Det var ovisst in i det sista om jag egentligen skulle orka, men jag är glad att jag följde med. 🙂

Ibland är det bra att göra nåt helt annat så man slipper tänka på en massa elände. Fast jag hade nog inte lyssnat så noga när de sa vad Boda Borg är för nåt, så jag kom i vanliga kängor och jeans. Gympakläder hade nog varit mer passande. Boda Borg är ett ställe som har 14 olika utmaningar som man ska lösa i grupp. En del är mer ”gåtor” man ska lösa, andra måste man veva, kättra, balansera osv. Jag gillar gruppaktiviteter, så det var ju bra. Tyvärr innebar flera av de här rummen att man skulle klättra, typ hänga i stegar och klättra sig framåt med händerna, krypa i tunnlar osv. Och man klarade ju inte ett rum på första försöket direkt så det var snarare 15 försök tills man änteligen fick den där jävla stämpeln. 😉

Kul var det iallafall. Och idag kom jag knappt ur sängen. Fy fan vad jag har ont överallt. Mina knän är så blå så jag vet inte vad det ser ut som att jag gjort. Well well. Upp på hästen kom jag iallfall, Mia och jag hade bestämt att vi skulle skritta ut idag. I ösregnet. Men som tur var höll det upp just när vi red, bra tajmat! 🙂 Tim var väldigt pigg och gick som en galen giraff, vi bytte häst lite raskt så fick jag försöka säga till honom att gå i ordning och slappna av. Det var inte helt lätt, det var som att försöka samla ihop en hel ladugårdsvägg, förstår att Mia hade det kämpigt! Men sen bytte vi häst igen och då var det mycket lättare för henne. Såg fint ut. Tim är en sån duktig gentleman som är väldigt vältubildad, men han vill gärna gå som en lång lama om han får! 😉 Han är så stor dessutom så när han älgar iväg får man verkligen spänna magen! Mycket häst att rida. Men han är så fin när man får rätt på alla knapparna. Tell kändes som en liten B-ponny när vi bytte tillbaka igen.

Häromdagen var jag förresten på clinic, Agneta red Taleya och tränarn heter Albert Voorn. Skriver mer om det en annan dag!

Hoppas ni haft en bra helg. Här har det som sagt sportats i väldigt osportig outfit i Sävsjö, ridits ut i regn hemma, och så har jag röjt i garaget några timmar för jag har lovat min pärla att bygga en verkstad till honom där. Vi har haft en ”låneverkstad” i vår grannes förråd nu i de senaste 9 åren men tyvärr måste vi flytta ut därifrån nu. Känns skönt att jag har röjt i vårt eget garage, Matias kommer bli glad över att få en liten verkstad därinne så han kan pyssla med sina mekarprojekt. 🙂

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s