Sjukstuga

Jag orkar inte vara sjuk, jag hinner inte och jag vill inte!! Jag blev ju förkyld i slutet av förra veckan och var helt säker på att jag skulle vara frisk nu. Istället ligger jag nerbäddad i soffan och försöker tvångsvila mig själv. 

Jag förstår att det här med operationen inte var så himla lyckat om man samtidigt försöker bli frisk själv, men det var ju som det var. Inget att göra åt. Jag försöker ta hand om mig så gott det går. Imorgon ska vi göra vårat största framträdande någonsin med min sånggrupp About Sally, vi ska vara förband till Pros & Cons på Karlshamns stadsteater. Hur i hela Hälsingland jag ska vara bra i rösten till imorgon är lite av en gåta. Jag hostar så mycket så det känns som att både mina lungor och mitt huvud går sönder.

Med Telleman verkar det iallafall vara gott hopp, han är fortfarande lite trött men har piggat på sig otroligt bra. Nu är han mer lik sitt gamla vanliga jag. 🙂 Särskilt när han hör min röst så vaknar han till från viloläget och går in i ”gala som en tupp”-läget istället. ❤ Det går till exempel inte att komma till stallet och säga hej till Tell, och sen börja prata i telefon med chefen. Då får man lyssna till en högt gnäggande häst i bakgrunden! 😉

Han äter och dricker bra och har inte feber. Jag tempar honom morgon och kväll ändå och håller koll såklart. Idag är sista dagen med penicillinsprutor, ska bli skönt att slippa sticka honom mer sen, även om han är väldigt snäll. Jag fick räkningen med posten idag, 11 000 inklusive medicinerna ska jag betala. Försäkringsbolaget betalar 27 000 så alltihopa var ju ändå inte så hemskt dyrt kan jag tycka, även om det såklart är mycket pengar.

Något som är riktigt coolt är att han inte är halt mer, inte vad jag kan se iallafall. Han verkar såklart lite öm överallt fortfarande men han skrittar fint och jämnt det lilla jag kan se av att ställa ut honom på stallgången medan jag mockar.

https://www.instagram.com/p/BbPyKnhgbae/?taken-by=iqpic

4 reaktioner på ”Sjukstuga

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja han har en helt fantastisk ”spirit” som du vet! 😊 Han har piggat på sig fint redan. Jag är inte förvånad! Det är värre med mig, men jag kämpar på.. tack för omtanken! ❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s