Q&A!

I filmvärlden har vi ofta ”Q&A” (Questions and answers) med olika regissörer, manusförfattare eller producenter t ex efter att deras film har premiär, eller att man får se en bit av en kommande film på så kallad work in progress. Men Q&A eller frågestund kan man ju även ha på bloggar, såklart! 

Ni är alltid välkomna att ställa frågor till mig såklart, men är det nåt särskilt ni undrar över? Nåt ni vill att jag berättar mer om? 😀 Vad är ni nyfikna på? Skriv gärna i kommentarsfältet, eller maila mig på ida.qvarnstrom(a)gmail.com! Shoot! 😀

IMG_0896img_8695Skärmavbild 2015-04-29 kl. 23.59.34

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s