Lama äter gräs

Hej på er! Hoppas ni har en fin 1 advent!

Idag kunde jag inte hålla mig och tog med Tell ut i trädgården utanför stallet så han fick noppa lite gräs. Imorgon får han på sig skorna och på tisdag har det gått fyra veckor. Så lite får man väl fuska! 😊 Han trodde knappt sina ögon när jag ledde UT honom, gullepåll. Han var snäll men lite pigg såklart. Mest intresserad av gräset ändå tack och lov. Och storebror Tim gol som en tupp från hagen en bit bort, han saknar nog sin lurviga lillebror! ❤️❤️❤️

Annars har inte så mycket hänt förutom att jag har fått lila hår. Hahaha! Jag är grymt nöjd och jag var verkligen fin på mitt jobbs 20-årsfest i helgen, vilket var målet med det hela. 😜😎🎉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s