Dansa i neon

Woho! Vi kom ut tillslut! Imorse var det den värsta isgata jag sett här på flera år. -10 på natten och så duggregn på det på morgonen. Det var blankt och svinhalt överallt!! Till och med grusvägarna. Det var knappt att jag ens tog mig från dörren och bort till bilen!

Nu ikväll är det +5 grader istället och Tell var helt blöt i svett i sin tjocka päls, trots modernt och välventilerat stall. Men det är klart, 15 graders temperaturskillnad på ett dygn.. han kan ju inte knäppa upp pälsen direkt.

Kvällspromenaden gick finfint, väldigt pigg häst men han höll sig i skinnet och var snäll. 😊 Jag har uppdaterat vår reflexgarderob med en gräslig men praktisk jacka till mig och en gräslig men praktisk reflexgrimma till Tell. 😂 Får man vuxenpoäng när man köper sjukt fula men praktiska saker? 😉

2 reaktioner på ”Dansa i neon

  1. dressyrbitchen skriver:

    Helt klart vuxenpoäng på det! 😉 Själv rider jag oftast med benreflexer på båda frambenen i och med att jag vill att Mackan skall synas på vägen till och från manegen. Om jag kommer ihåg det så tar jag även en reflexväst på mig, men den rider jag inte i. 🙃 Har dessutom insett att jag inte rider bättre med fina saker, så nu ligger de vita dressyrskydden till 99% kvar i sadelkammaren och något ländtäcke behöver jag inte i och med att Mackan är ”fulklippt”. Väldigt praktiskt! 👍🏻

    • Ida Qvarnström skriver:

      Jag brukar också ha benreflexer på under vintern, det är mörkt som i en säck här! Reflexländtäcke har jag för säkerhets skull under älgjakten 🤣 och reflexväst på mig själv är jag bra på att använda! Jag tar ofta av den inomhus om jag rider till ridhuset.. Vet inte varför egentligen, haha! 🙃 Nu är jag lite extra nojig över om Tell gud förbjude skulle komma lös i mörkret, så därför fick han reflexgrimman och även svansreflex 😅 Han kommer väl inte lös nu bara för det hoppas jag! 😉 Jag har inte insett än att jag inte rider bättre utan fina saker, men nu tar det ju ett tag tills dess så de vita skydden blir ju inte använda ändå! Men sen jäklar! Å vad jag ska fira när jag kan packa undan alla reflexer och stålhätteskor och plocka fram mina ridstövlar och fina skydd igen! 🤣🎉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s