Vinterdepp

Jag vet att jag ska vara tacksam för allt jag har, men ibland vill man bara gå i ide och aldrig mer komma upp igen! Det är knappt att jag vill kolla på mitt favoritprogram ”escape to the country” ens en gång (just nu ett par som letar hästgård i Wales). Då är det illa!

Jag har blivit sjuk IGEN och ligger i soffan och gnäller och tycker synd om mig själv. Jag sa till Matias att jag är deprimerad och inte har nånting att se fram emot. Ingen framtidstro, inget hopp. Inget ljus i sikte. Han undrade om det här kunde vänta till imorgon, han måste plugga till en tenta och hade tyvärr inte tid att hitta meningen med livet åt mig precis just nu. 😂😆😂

Nu har vi snö här, skönt att det inte är lika mörkt iallafall. Så nu får jag brodda Tell två gånger om dan för våra promenader. Och så alla reflexer.. känns som att det tar en timme att förbereda en 15 minuters promenad pulsande i snön. Blir man inte svettig redan innan av feber och broddande av häst så blir man det av att pulsa i snön! 🤪 Tell är väldigt lugn och snäll iallafall.

Ja ni hör, här är det inte mycket till livsgnista. Förutom min älskade häst! Att se hans glada uppsyn när jag kommer dit två gånger om dagen, och att gå där i en snöig skog med hans mysiga mule i nacken gör nog ändå att jag orkar lite till. Tror jag. 😍😉

4 reaktioner på ”Vinterdepp

  1. Beata skriver:

    Inte kul att du är sjuk 😟
    Varför underlättar du inte o sätter i små isbroddar som får sitta kvar?
    Vi sätter i broddar o tar ut dem nästa gång vi skor.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s