Mer elände

Jahapp, nu när hästen blivit bra igen från urinstens-blod-och-feber-chocken så blev det istället JAG som blev totalt däckad i magsjuka. Jag är så LESS nu på denna skit!! Det enda som är värre än magsjuka är när hästen är dålig. Just sayin!! Detta är faan under all värdighet. Skjut mig!

Till råga på allt har min syster åkt hem idag. Saknar redan ihjäl mig. Men jag är glad över att båda mina fina systrar har varit här i jul, och några vänner också. (Matias familj kommer säkert efter nyår istället, de fick ju ställa in sitt besök här pga kräksjukan i huset). Dessutom får jag hjälp av fler vänner att ta hand om Tell nu när jag är däckad, så tacksam!! ❤ Hoppas jag är på benen någorlunda ikväll så jag kan åka till stallet och bara krama Tell lite. Saknar honom också så jag nästan dör, fast jag bara varit borta i två dagar.

https://www.instagram.com/p/BdKlFGRnUeq/?taken-by=iqpic

Nu får det verkligen räcka med elände, jag förstår inte hur jag ska orka med 2018 om det ska fortsätta i sån här stil! 😦 Nu får vi verkligen hoppas att 2018 blir ett bra år utan skador och sjukdomar. Jag tror ändå det är gott hopp bara vi kommer ur den här jäkla skit-perioden. Jag har iallafall inte brutit något, har två vänner som skadat knä respektive lårben riktigt jäkla illa i hästrelaterade olyckor den här hösten/vintern och jag har väl aldrig sett så många hemska bilder från sjukhus som det här året. Stackars stackars er! God bättring till oss alla! 🙂

Nästa år hoppas jag verkligen slippa rapportera om sån här skit och istället återgå till roligare saker i livet, som att RIDA till exempel! Det känns ganska långt borta just nu. Men vänta ni bara, snart är vintern och allt elände över och det kommer bli VÅR. Hoppas jag iallafall. 😉 Och när det väl blir vinter igen, då ska jag rida INOMHUSTERRÄNG igen och INTE ringa ut veterinär akut, samt ligga och kräkas!! 🙂

 

 

4 reaktioner på ”Mer elände

  1. Beata skriver:

    2017 var ett riktigt skit år. Nu kan det bara bli bättre 😊 Viktigast är ju att hästarna är friska då kan man ju ta lite skador på sig själv.
    Håller just nu på att behandla mig med biolight så att svullnaden ska gå ner. Bra att testa på sig själv så vet man vad hästarna får för behandling emellanåt.
    Hoppas du mår bättre nu 👍

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s