Brorsan är bäst

Har ni läst senaste ridsport? Både Ingrid Klimke och Anna Hassö, två personer som jag beundrar mycket för deras kunnande, blir intervjuade. Läs!!

Anna Hassö rider ofta med handhäst, och när de rider in hästar har de någon ”storebrorsa” som får gå före i början i ridhus och på uteritter. Smart. Hästar är flockdjur. En trygg häst kommer vilja lära sig saker, då kan de lära sig att vara själva sen. Det där är även bra för 16-åriga sprallepellar kan jag meddela. 🙂 Hela helgen har vi fått sällskap av storebror Tim och Mia, samt även den vita ponnyrumpan Sonic med sin lillmatte i lördags. Så mysigt! Särskilt i lördags var jag evigt tacksam över gruppaktivitet eftersom Tell hade lite glädjefnatt-uppvisning i boxen innan vi skulle gå på promenad. Wihoo! Bocksprång och gulliga mini-bakutsparkar och pip. Han är för rolig den hästen. 😀

Det hade nog kunnat bli lite spännande om vi var själva, men nu hade vi en jäkla framåtbjudning istället eftersom brorsan Tim gick först. Jag fick ropa till Mia att skritta långsammare för jag hade glömt att brodda mig själv och det var halt som själva tusan. Hahaha!

Nu har jag nedräkning först och främst till nästa helg, då vi är ett gäng som åker ner på Ingrid Klimke-clinic på Flyinge! Woop woop! 😀 Sen blir det skåne igen på måndagen den 22:a, då ska Tell på sitt andra återbesök i Löberöd. Håll tummarna för att vi får börja sätta igång sen! ❤

IMG_1263.jpg

Mia och Carros underbara Australian Shepherd-valpar har varit med i stallet hela helgen. Bröderna Bailey och Zion! De tycker också att brorsor är bäst.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s