Nedräkning

Jahapp det kom ännu mer snö. Det är ändå överkomligt i Småland tycker jag, vi brukar ju inte få två meter direkt. 

Det är nästan lite tråkigt att det är ”för varmt”, ofta ligger det kring nollan eller bara ett par minus så det blir inte så fluffig snö. Men å andra sidan kommer den ju säkerligen inte ligga kvar till juni heller. Igår var det jättehärligt i skogen, och nån hade plogat (dra mig baklänges) så jag blev inte ens genomsvettig av att gå med Tell. Haha! Mysigt var det.

https://www.instagram.com/p/BeDG1uhHMLq/?taken-by=iqpic

Nu har jag verkligen nedräkning till nästa vecka när vi ska på återbesök i Löberöd. Tyvärr ringde de och ändrade tiden från måndag till onsdag istället. Så jag får hålla ut till onsdag. 😉 Men det ska väl gå ganska fort hoppas jag. Jag har ju Ingrid Klimke-clinicen också i helgen och kommer träffa fina vänner där desutom! Och idag kommer min pappa på visit från Boden. Han vill säkert följa med till stallet och klappa Tell.

Jag har inte ridit sen i oktober så nu jag undrar så smått om jag kommer ihåg hur man gör… Jag har funderat några gånger på om jag skulle hitta en annan häst att rida så länge, men dels har jag inte riktigt tid eftersom jag ändå är i stallet och går med Tell två gånger om dagen, och i ärlighetens namn är det ju dessutom honom jag vill rida på! Mest av allt. Men visst, ska det gå flera månader till får jag väl se om jag kan hitta nån mer fåle. Bild på min älskade lurv-lama från idag:

https://www.instagram.com/p/BeFgYmYniXC/?taken-by=iqpic

Försöker peppa mig med att det KAN gå att få tillbaka honom i fin form igen, det får vi verkligen hoppas. Det ser ju bra ut såhär långt. Drömmen om att någon gång kunna rida lag-SM i fälttävlan lever fortfarande, helst med Tell förstås! Om vi kommer ut och rider några 100-klasser i år och det går bra, så är det väl inte helt otänkbart inför nästa sommar. Ibland tänker jag att jag borde köpa ett föl eller en unghäst också, det hade varit fint. 😉 Men det faller tyvärr på att jag inte har råd. Vi får se hur det blir! 🙂 Här är iallafall några filmklipp som jag har som inspiration när jag är som mest ridsugen. Min fina fina häst, SÄG att det går bra nästa vecka så vi kan få börja sätta igång igen! ❤

Hoppträning hemma på banan, sommaaaaar!!! Åh tänk när det är sommar igen! Rida i T-shirt! Hoppa! Livet.

Nedan 100-klass-bana på Udden i höstas, inte så länge sen ändå! Men det känns sjuuuukt länge sen… 

Superkänsla på tävling, saknar detta, jag måste rida fler 110! Då börjar han ju hoppa 😉 Ska bara låta bli att klanta mig nästa gång så vi får rida omhoppning också. Världens bästa hopphäst.

Dressyr längtar jag mest till träningarna ärligt talat, älskar att träna dressyr! 🙂 Men NÅN gång ska jag banne mig få till det även på tävling! Tre-fyra gånger totalt (i hela hans liv) har han varit någorlunda avspänd på tävlingsbanan och då har vi fått runt 70%. Det hör tyvärr inte till vanligheterna. Så här finns det potential, (även om hästrackan allra helst vill att det ska vara hinder inblandade eller fyrsprångs-galopp). ❤ Den här tävlingen i Hermanstorp minns jag så väl, även om vårt tacklande av terrängen lämnade en del övrigt att önska så var han SÅ duktig i dressyren och hoppningen nollade han lätt som en plätt. Terrängen gick också som på räls bara vi väl tagit oss bort från flocken och över hinder nummer två och tre. Men jag ramlade inte av! Satt kvar hela vägen in i mål. 😛 

AB8Z9788

Hemåt, whoppiiiie! sa Tell

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s