Helgen i Skåne

Nu ligger jag hemma i soffan igen efter en rätt så fullmatad, men härlig helg. 

I lördags astidigt på morgonen (det är alltid tidiga morgnar om man håller på med hästar…) åkte vi ner till Flyinge för att kolla på Ingrid Klimke-clinic. Det var superbra, och jag som tycker jag inte varit sådär överdrivet ridsugen höll efter detta på att DÖ av ridsug. (Dessutom lade alla som INTE var i Flyinge upp helt sjukt fina bilder på instagram, föreställande galoppintervallträning och liknande ashärliga ridaktiviteter i gnistrande pudersnö och sol. Över exakt hela landet, utom möjligtvis södra Skåne där det regnade is i sidled och leran stod djup. Men å andra sidan var ju alla där på Ingrid Klimke-clinicen istället och INTE ute och red i leran).

Världens gulligaste Mia passade Tell när jag var borta och tog ut honom på promenad. 🙂 Fick rapporter om att han hade uppvisning i boxen, sprattlade som en missnöjd lax på stallgången och sen var snäll som en gammal labrador på promenaden. Hehe. Det är min häst det! 😉 ”Han har ju nån typ av bokstavskombination, den hästen”, för att citera min vän Anna.

https://www.instagram.com/p/BeMHDV6HuhJ/?taken-by=iqpic

Det finns utmärkta referat från clinicen på flera ställen med fina bilder, här t ex. Läs det! Ingrid är verkligen otroligt noggrann, och har en enorm kärlek till hästen. Ibland är det som att ridning blir förklarat så lätt, fast man vet att det är så svårt. Kanske är nyckeln till att få det svåra lätt just att vara väldigt noggrann. Och att förstå varför.

https://www.instagram.com/p/BeK7jFYnUYL/?taken-by=iqpic

Det var jätteroligt att åka ner på clinic med fem härliga hästtjejer, och så möta upp världens bästa Sara som kommit ner från Luleå! På kvällen gick Sara och jag ut och åt på en tapas-restaurang i Lund tillsammans med min kompis Anna som bor i Lund. Sen sov jag över hemma hos Anna, och idag söndag hann jag också hälsa på en snabb sväng hos min fina vän Ämma i Lund innan jag rattade Annas fina fyrhjulsdrivna Subaru upp till Småland igen. Den skulle upp på service dit så jag hjälpte till med transporten. Mycket prat, fina vänner, och naturligtvis mycket hästar och ridning har det blivit i helgen som ni förstår! 🙂

Ofta får man otroligt mycket inspiration genom att gå på clinics, jag älskar verkligen det. Men i helgen har jag sannerligen blivit allra mest inspirerad av mina fina vänner. Det behövdes det också. Mer än jag kanske visste. Tack för att ni finns, bästa ni! ❤

 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s