Hästskrället och den arma matten – friday edition

Hästskrället: *gnäääääääääägggggg”!!!!!!!!!

Den arma matten: ”åhh, han har saknat mig”!

Hästskrället: Yesssss, nån kommer som äntligen kan ge mig mer MAT!!!! Gnääääääggggg!!!

Den arma matten: *ger hästrackan mat* Okej, nu blev det vinter igen. *leta fram gamla rostiga broddar och svär en lång ramsa under tiden*

Hästskrället: Whihoooo! *pepp pepp pepp börjar ladda upp för snösprattel big time*

Den arma matten: Men du är 16 ÅR din RACKA!! Då sparkar man INTE med ena bakbenet som en arg kamel när folk försöker brodda, kan du GE DIG!!!! *armbågar den sprattlande laman i röven samtidigt som hon ryter högt och försöker ändå brodda. Aldrig i livet att jag släpper det här bakbenet hur mycket du än försöker komma loss LAMASKRÄLLE”!!

Hästskrället: *SLÄÄÄÄÄPPPPPP!!! Jag skiter väl i om jag får broddar i skorna. SLÄPP!!*

Den arma matten: *vann kampen* Giv mig styrka. Det är fredag eftermiddag och detta känns som att man ska hämta en sur och trött unge på dagis och har själv INGEN energi. NU GÖR DU SOM JAG SÄGER!!! BASTA!!

Hästskrället: Bläh! Ja ja JA. Jag kan väl tänka mig att hålla tassen stilla om du blir tillräckligt arg. Höhöhö! Men det killades ju faktiskt och var JETETRÅKIGT!!!!

Den arma matten: Okej det har typ blivit vrålvinter igen med jättemycket snö och i vanlig ordning har jag bara broddat dig och inte meeeeeeeej *halkar och håller på att stå på huvudet i en snödriva*

Hästrackan: HÄHÄHÄ!!

Den arma matten: Nu går vi en lite kortare promenad ikväll. Jag ORKAR faan inte. Jag halkar så jag håller på att trilla och bryta nacken om jag går i de hala bilspåren, och går jag i mitten av vägen så är det tre decimeter snö så jag blir genomsvettig. Nu bestämmer jag att det är ändå fredag och jag var här klockan sju imorse och gick ut med dig din vilda KAMEL så nu får det fan räcka för idag. Vi går hem!! *pust pust genomsvettig i djupsnön*

Hästrackan: HEM!! Jippie! Mat mat mat mat mat *försöker bita matte i jackärmen*

Den arma matten: *sopar till hästrackan och får in en riktig fullträff, snärt med grimskaftet mitt på mulen, hästrackan ramlar nästan ner i diket pga paffheten*

Hästrackan: Å typiskt. Bläh.

Den arma matten: Just det, din ohängda racka. Jag älskar dig över allt annat men nu är det fan NOG! Den här matten har INGEN toleransnivå just nu. SKÄRP DIG!!!

Hästrackan: *går som ett ljus, den mest väluppfostrade snälla hesten ni någonsitt sett i ert liv*

Den arma matten: Ajöss. Nu är det helg. Vi ses imorgon bitti din lama.

Hästrackan: Yes! Mer sprattel, tricks och mat! Love it. See ya LOOSER!!!!

 

En reaktion på ”Hästskrället och den arma matten – friday edition

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s