Oops I did it again

Tell och jag har ju retat smått gallfeber på varann på sistone. Jag beslutade att för allas mentala hälsa var det bäst att hoppa upp och iallafall sitta till häst en liten stund idag. Det visade sig vara ett mestadels bra beslut. 😛 😀

Mest kommer jag ju gå med honom framöver också men ibland kan man ju göra undantag och skritta honom uppsuttet. (Skickade ett sms till veterinärn och frågade och han sa att jag fick hoppa upp på honom då och då om jag ville. Bara vi höll oss i skritt. Hehe). Idag har det snöat HUR mycket som helst. Vi fick sällskap av snälla Mia och Tim och allt gick fint på den lilla skrittrundan tills själva fan plötsligt flög i Tell och han skickade upp mig i luften i två rejäla bocksprång den räven. (Winter yahoos, jo tack). Man är ju inte helt beredd direkt när man sitter och skrittar på lång tygel i godan ro även om jag visserligen känner min häst. Jag såg snöiga Småland från ovan och lyckades mirakulöst ändå sitta kvar och få upp huvudet på den glada laman. Tack gode gud för dressyrsadel! Sen gick allt lugnt till igen som väl var och han frustade, skrittade på så fint och var så nöjd med livet. Så underbart för själen att äntligen få komma upp på min fina häst igen och se världen med hans glada öron i förgrunden igen! Trots att jag nästan åkte av och fick se världen från en snödriva. 😉 Hehe. Men detta var lite livsgniste-givande iallafall för oss båda två tror jag, vilket även var hela poängen med upptåget.

Imorgon ska jag följa med på hopptävling och heja på mina vänner i Kalmar, om vi kommer ut från gården med bil och släp och allt i all denna snö vill säga. Det återstår att se.

https://www.instagram.com/p/BevQYNRHfOZ/?taken-by=iqpic

https://www.instagram.com/p/BevQgJoHiru/?taken-by=iqpic

Trevlig helg govänner!

Mvh rodeoryttaren som inte suttit till häst sen i oktober. 🙂

En reaktion på ”Oops I did it again

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s