Lagom och helt normalt

Hej på er! Idag har vi lite sol i Växjö, å vad det behövs för välmåendet!

Tell har den senaste veckan slagit nån slags världsrekord i sprattel, men han har varit lugn åtminstone ibland där emellan tack och lov. Imorse hade vi en mysig och LUGN promenad. Det behövdes det med för välmåendet! 😊 Alltså på hela den här konvalescenttiden har han ALDRIG varit så nära att bli såld till närmsta cirkus som nu.

Nu är det ju lite nedräkning igen till nästa gång vi ska kolla honom i Löberöd. Den 27:e februari ska vi dit, och det är ju bara 12 dagar dit. Jag måste försöka hålla ut fram tills dess och se till att varken hästen eller jag bryter nåt. 😅

https://www.instagram.com/p/BfNbZ8bnQ4N/?taken-by=iqpic

Häromdagen var jag och hälsade på i Ulrikas stall, oj vad många fina hästar hon har! Stjärnan i stallet kommer troligen debutera trestjärnig fälttävlan internationellt i år. Hon har många till jättefina hästar också, allt från unghästar till de som redan går 1,30-hoppning och enstjärnig fälttävlan osv. Så nu ska vi köra igång med att jag hjälper henne från och med nästa vecka. Jag kommer vara där tisdagar och torsdagar och rida. Ska bli roligt och spännande! Nästa vecka ska jag dessutom vara hästvakt för Agneta med familj åker bort. Men det är ju bara en vecka, och jag ska ju inte ha hand om alla 9 hästar för tid och evighet. Dessutom är det många som hjälper till med detta. Jag är mest glad att slippa mockningen, det tycker jag tar mest tid.

Nu tror jag ju att det är mest hästmänniskor som läser denna blogg, men ibland kan man ju undra vad ”vanliga” människor egentligen tycker om detta. ”Jaha, så du stiger upp på morgonen och mockar och går med din häst i en halvtimme, sen åker du till stan och jobbar, sen åker du till ett ANNAT stall och rider, sen åker du hem och äter, sen åker du till stallet och mockar och går med din egen häst i en halvtimme igen, och sen tar du in och matar 8 andra hästar”. Det låter ju lagom och helt normalt! 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s