Panik. Nu blir det droger.

Ja gott folk, alla har sin gräns. Min drogs definitivt imorse när Tell var tokigare än han någonsin varit hittills i vårt gemensamma liv. Oh my f-cking lord.

Han åkte in i boxen igen tre gånger och fick nya chanser, men det hjälpte föga. Jag fick låta bli att gå ut idag på morgonen och helt enkelt åka till jobbet istället. Jag lovar er, hade det funnits ett barskåp med whisky i stallet och jag INTE hade behövt köra bil så hade mina arma nerver behövt en rejäl stänkare. Saaaatan vad tokig han var.

Istället för att dricka whisky ringde jag vår veterinär som nu skriver ut nåt lagom effektivt medel att ta till för galna racerlamor som ska hålla sig i skritt. Så var det med den saken. Såhär kan vi ju inte ha det.

Nu ikväll fick vi med hästvarianten av plegg/domosedan/confidence ut på vandring. Storebror Tims snälla rumpa mitt i nyllet på mitt tokiga djur. Det hjälpte, stort TACK till Mia och Tim som ställer upp som räddare i nöden!! ❤ ❤ ❤ Tell gick och laddade på där bak men kom liksom inte så långt i sitt hallaballooo-ande förutom att dregla ner brorsans rumpa och försöka bita honom i röven stup i kvarten.

På återhörande, imorgon kommer jag ge träningsvärken ett nytt ansikte när jag ska rida på riktigt för första gången sen i typ oktober. Nu blir det Homeland i TV-soffan! Jihaa! 🙂

2 reaktioner på ”Panik. Nu blir det droger.

  1. Maria skriver:

    Alltså, den där Tell måste vara rädd om sin matte…, kanske besinnar han sig när han får veta att du rider på andra hästar.

    • Ida Qvarnström skriver:

      Tack Maria 🙂 Den arma matten tycker han ska vara rädd om sig själv också, den sprätten! 😉 Men ja det verkar fungera med att hota med att jag rider andra hästar, han var så snäll på promenaden imorse utan några droger! Hoppas jag inte ska behöva ta till dem om det inte är absolut kris och han är helt crazy bananas. ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s