Ny design

Hej! Jag har redan lite för mycket att göra så jag bestämde mig för att designa om bloggen lite snabbt. Hehe. 🙂 Hoppas ni gillar det, och hoppas man fortfarande hittar osv. Det kan vara nåt jag missat i ommöbleringen, sorry i så fall! Nu tror jag det blev så att man får klicka till vänster vid inlägget om man vill kommentera. Om ni inte läser i mobilen eller wordpress-läsaren alltså, då kan det se annorlunda ut. Hör jag inget utgår jag från att ni inte förstår hur man ska kommentera. 😉

 

4 reaktioner på ”Ny design

  1. dressyrbitchen skriver:

    Väldigt trevligt med ny layout och med alla bilder! Har du fortfarande gratisvarianten? Jag lyckades till slut byta bild på framsidan, men skulle vilja ha in ännu fler bilder… Undrar just om det finns en kurs i WP för oss som inte är så hemma i webbvärlden? 😉

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja det är gratisvarianten, fast jag har köpt en egen domän för typ 100 spänn. That´s all! Jag hade kunnat hålla en sån kurs, vore kul! 🙂 Men det behövs nog inte, är inte så svårt nuförtiden! Gå in på WP adminpanelen och välj ”teman” så har de en förhandsgranskare så man kan testa en massa hur ens blogg skulle se ut med olika teman och så behöver man inte klicka på ”byt” förrän man hittat nåt man är nöjd med. Jag gillar ju att ha bilder i högerspalten, det gör jag genom nåt som kallas ”widgets”. Och sen är ju vissa teman roligare än andra, att det finns fler inställningar för att just ens bilder ska komma fram mer. Man får prova sig fram! Men visst, skulle vara lättare om man kunde sitta bredvid varann och visa.. Jag får kanske spela in en film nån gång om hur man gör! Eller så finns det redan.. 🙂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s