Wild llama

Hej! Imorse hade vi det så lugnt och mysigt så, det vill säga ända tills Tell och jag kom utanför stalldörren och i allsköns ro skulle gå på skrittpromenad. Något, oklart vad, flög i herr häst i samma sekund vi kom utanför stallet och jag beslutade mig efter 50 meters brottningsmatch med en sprattlande lama som var all over the place, att det här inte skulle sluta bra. Så jag slängde in herr crazy llama i boxen igen och där inne hade han sedan cirkusuppvisning och pep och hoppade runt en bra stund. Suck. Det som började så bra!

Jag hade inte tid att vänta tills han hade coolat ner sig igen, så jag fick åka till jobbet helt enkelt och skita i att gå ut med honom. Ska göra ett nytt försök att få ut honom på en LUGN skrittrunda ikväll, då hade jag tänkt rida. Om det inte verkar vara risk för mitt liv. Vi får se. Det är så jäkla svårt att veta om det behövs lugnande gelé eller inte, om han inte verkar vara halvtokig redan innan alltså. Och så står det dessutom på paketet att man inte får ge gelén till hästar som är i livligt tillstånd. 😛 Jaha ja. Vilken häst ska man ge det till då har de tänkt? Nån som är jättelugn och står och sover??

Egentligen skulle jag ha åkt och ridit hos Ulrika ikväll, men vi får ta det en annan dag. Jag måste ha energi kvar till att hantera min lille pelle. Med eller utan lugnande medicin. Vi får se. Vi har ändå klarat oss utan gelén hela veckan, so far so good. Sen får det ta mig tusan vara HELG. Ska bli så skönt! Hoppas ni alla får en fin helg! 🙂

Här får ni förresten se en bild som vår veterinär Staffan skickade till mig på sms, detta är från en konferens han var på för ett år sen angående att operera cystor med skruv. Så det är ungefär såhär det ser ut i Tells ben, tänkte ni kanske kunde tycka det var intressant att se! Racerskruven!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s