Mina fina

Det är verkligen svårt att skriva en hästblogg i Sverige och inte skriva nåt om vädret. Men idag klagar jag inte iallafall! Det har varit SOL!! Och det ta mig tusan HELA dan. Det är nästan så man tror man drömt.

Tell och jag gick på en härlig promenad i 1,5 timme imorse. Den rundan kanske skulle tagit 40 minuter egentligen men både han och jag ville gärna pausa och bara stå och njuta i solen. Så underbart!! ❤ ❤ ❤

IMG_5994

Efter att ha ätit kroppkakor till lunch och planterat lite fröer/planterat om några små tomater osv, så sov jag en stund på soffan. Känner mig alltid lite som en iller när solen kommer fram, vill bara vara ute! 😀 Men jag fick ju till lite vila också.

Sen när jag skulle iväg till stallet omgång två så kom pärlan precis hem från universitetet och ville följa MED! Woho! Det händer inte ofta. Inte för att han inte vill, utan för att vi båda två alltid är iväg på nåt. Men det är klart han fick följa med. 🙂 Jag sadlade Tell och Matias fick på sig en tjusig reflexväst, sen gav vi oss ut på en härlig tur på skaren i eftermiddagssolen. På tur med mina två älsklingsgrabbar, inte illa va! 🙂 Vi gick en ganska lång runda och Matias var lite svettig, Tell var nöjd och jag frös lite när vi kom hem igen (det var ju jag som satt mest stilla av oss tre). Men det var en mycket fin tur. Helt otroligt att det inte blir mörkt förrän närmare 19 nu! Så vi hann hem gott och väl innan det blev mörkt.

Tänk vad lite sol kan göra för humöret och energin! ❤

IMG_5991

IMG_6002

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s