Less på bubblan

Jag vet inte om det bara är den långa vintern eller nåt annat. Hur som helst så behöver jag en förändring. Jag orkar inte prenumerera på Ridsport längre, så vad ska jag nu läsa?

Det är inte så att jag inte gillar tidningen Ridsport (jo ibland kanske jag inte gillar, men så är det ju alltid). Detta är mest för att jag i allmänhet känner att den svenska ”ridsportbubblan” är så himla tråkig och liten. Jag måste ta en paus från den.

Jag följer en massa olika ridsportmedia från olika länder på webben, och jag har tidningen Ridsport som jag har i pappersform. Hippson har jag prenumererat på förr. Nu vill jag inte ha nån av de två mer, jag kanske ändrar mig sen, jag får se.

Jag funderar på att prenumerera på antingen ”Horse and Rider” eller ”Horse”, båda de två är brittiska hästtidningar. Jag läser andra svenska hästtidningar ibland på biblioteket men jag kanske inte hade prenumererat på dem. Böcker, bloggar osv läser jag ju också. Men jag gillar tidningar. Bara inte från den svenska lilla bubblan just nu. Hade Eventing Magazine funnits kvar hade jag prenumererat på stört. British Eventing Life finns det en tidning som heter, den ges ut av British Eventing. Men den kan jag ju läsa på webben. Kanske kan vara värt en prenumeration? Det är intressant iallafall att de flesta utländska tidningar är så pass billiga att prenumerera på (även till Sverige) att det i vilket fall blir billigare än de svenska tidningarna. Sånt är ju lite märkligt. Men men. Nu är det ju inte priset i första hand, jag vill mest se en lite större bubbla och bli inspirerad. 🙂

Har ni tips på bra hästtidningar som ni rekommenderar, tipsa mig gärna! 😀

Kom på att jag borde ta tag i att ringa Svenska Ridsportförbundet. Det är ju nån tidning de ger ut till alla medlemmar, Häst och Ryttare kanske den heter? Som jag aldrig nånsin får. Den borde jag ju få iallafall! Hoppas den är bra. 🙂

5 reaktioner på ”Less på bubblan

 1. dressyrbitchen skriver:

  Vet inte om jag tycker att Häst och Ryttare är bättre än tidningen Ridsport eller Hippsons tidning… Nu när så mycket är nätbaserat så känns det nästan lite onödigt att prenumerera på tidningarna. 😊

  • Ida Qvarnström skriver:

   Nej jag tror inte heller den är bättre, men jag vill gärna läsa den! Det har jag ju aldrig gjort.. 😊 Ja precis det är väldigt smidigt att läsa på nätet. Men jag jobbar med media och sitter vid datorn/paddan/mobilen nästan jämt känns det som, gillar att ha det lite mer analogt på helgerna och vid frukosten läser jag gärna en papperstidning 😊

 2. Sara Palmman skriver:

  Har tänkt samma tanke om Ridsport. Har prenumererat i typ 20 år, men nu börjar jag känna mig less på den. Tycker att Hippson är något mer intressant. Jäkligt bra id’e att kolla på engelska tidningar, ska nog också gör det!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s