Good enough

Påsklooooov! GUD så skönt det ska bli med några lediga dagar. Våren kämpar på (eller är det vintern som kämpar)? och det gör ta mig tusan jag med. Jag har bestämt att jag ska köpa nån slags tapperhetspresent till mig själv efter denna vinter. (Som i och för sig tyvärr inte är slut än). Om det så ska bli nåt för 10 kr på en loppis eftersom jag fortfarande är fattig som en lus. 😉

Tell har varit snäll nästan hela veckan och vi har haft mysiga och lugna men aktiva pass, jag har ridit på kvällarna och gått med honom på morgnarna. Det verkade funka bra. Igår var meningen att jag skulle gå med honom först och sen hoppa upp och rida, och sen rida hem. Det fick jag stryka alla planer på. Jävlar i havet vad pigg och tokig han var. Han bockade runt hela Rolands fält och jag pulsade i djupsnö och blev genomsvettig. I ridhuset fast vi var helt själva sprattlade han hejvilt, reste sig, bockade, pep och levde om. Sjövild var bara förnamnet. När han till slut lugnat sig var jag helt färdig och genomblöt i svett så då tänkte jag iallafall hoppa upp och rida hem så jag skulle få vila mig lite. Men direkt jag satte foten i stigbygeln exploderade han. Så höll det på fem gånger. Sen gav jag upp alla försök och gick med honom hem också. Detta hade ändå tagit 1,5 timme totalt. Jag blir ju motionerad iallafall… och Tell såg nöjd ut när vi kom hem. Vissa dagar alltså.. det är bara att dra ett streck och börja om. Min mobils stegräknare har ballat ur och den tror inte det är möjligt att folk går 18 000 steg om dan. Jodå, tro mig. Det är möjligt. 😛

Idag var han snäll och mysig igen. Hej och hå. Jag åkte även och red ett snällt och pålitligt djur, bästa Charizma stod till tjänst. ❤ I helgen åker hela ”min” stallfamilj plus Ulrika med familj till Tågarp och rider fälttävlan. Jag är faktiskt inte så avundsjuk i detta snö- och is-vindkaos. Men jag är så glad över att jag får rida fina hästar, och snart ska väl Tell vara igång hoppas jag. Och få gå ut i hagen. Vi skulle åkt på återbesök till veterinären efter påsk men jag har avbokat det. Hoppas jag får sätta igång honom ändå, jag åker hellre och kollar upp honom längre fram. Jag behöver sätta igång min häst, inte lasta och åka ner till Skåne en hel dag och få reda på att allt fortfarande ser bra ut och betala 6000 spänn. Jag är helt säker på att allt ÄR bra, han är inte ett dugg halt och nu är han röntgad tre gånger sen operationen och allt det har sett bra ut. Håll tummarna för att jag får tag på veterinären på telefon (inte det lättaste) och kan lägga upp en bra plan.

Jag har ingen aning om hur jag ska få till allt i mitt liv på en någorlunda ”good enough”-nivå framöver. Jag har alltid hållit på med många olika grejor, då som nu, men nu är jag ju tyvärr chef också. Det är svårt att känna att jag BÅDE gör ett bra jobb på jobbet, gör ett bra jobb med hästen två gånger om dan, åker och rider hos Ulrika, och repar och har konserter med min sånggrupp. Jag vill gärna hinna träffa mina vänner, min familj och min sambo också. Det ser ut att bli svårt. Jag måste göra upp en plan för detta. Det är alltid lättare om man t ex kan slacka på jobbet, eller skita i att ringa mamma på några månader. Eller låta hästen gå i hagen, skaffa medryttare. Vad vet jag. Jag har bara inga idéer just nu på vad jag ska göra mindre bra, eller mindre av. Men nu ska det bli skönt med påsk, jag är iallafall väldigt bra på att vila och ta det lugnt emellan allt jag håller på med. Hoppas ni alla får en fin och skön ledighet!

Tell och jag bjuder här på några av vinterns ”best of”-crazy llama-bilder i påskpresent. Varsågoda! Och ni som rider årets första fälttävlan i helgen: Rid väl och ha roligt!! 😀

IMG_5373

IMG_6076

IMG_6070IMG_6071

jTFpxl03RY+o9ai+ZRDF3w.jpg

IMG_5895

IMG_5374IMG_5384XP87fI2BSeSImz08APuJmgIMG_5596gybkKlFMQVyoU+31YvKWFwIMG_5811

8 reaktioner på ”Good enough

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s