Påsklaman och påskharen

Påsken fortsätter och jag känner mig som påskharen som hoppar omkring överallt. Är i stallet några gånger om dan och går/rider och så har jag varit hästvakt medan resten av gänget är i Skåne med lastbilen på fälttävlan. Bra går det också, nu kommer de hem med en vinst och två placeringar. !! Grym familj jag står uppstallad hos alltså. Grymma uppfödare Tell har! ❤

Jag trivs iallafall rätt så bra med att vanka runt i skogen och ta det lugnt (eller så lugnt det går med påsklaman Tell), och ligga i soffan i mina påsktajts från ICA Maxi och vila mig. 😉 Amazone, det dräktiga stoet på gården, är så tjock nu och det är nog bara några veckor kvar till fölning nu om ens det. Hon är så mysig och tyr sig till mig, man märker att hon vill att man ska ha koll på henne. Fina kloka Amazone. ❤ Jag stod och kliade henne en lång stund ikväll och berättade att allt kommer gå bra.

https://www.instagram.com/p/Bg_If0ynuDx/?taken-by=iqpic

https://www.instagram.com/p/Bg9Axsyn_73/?taken-by=iqpic

Sen vet jag inte riktigt vad som hände men imorse fick pärlan och jag syn på en annons och nu ska vi tydligen åka och kolla på en GÅRD på tisdag!! Jisses. Vi har egentligen inte tänkt flytta nånstans och har aldrig varit och kollat på nåt. Men vi fick nåt ryck och det här blir ju spännande. 😀 Antagligen kommer vi på att vi har det väldigt bra som vi har det (vilket ju stämmer), eller så kanske vi börjar räkna på riktigt på vad det skulle innebära om vi faktiskt skaffar nåt eget. Det här är verkligen inte alls särskilt genomtänkt… Ska bli kul att åka och kolla iallafall. Pärlan drömmer om att ha höns, större garage/lada och jag drömmer om att kunna odla direkt i jorden/odla mer och kanske ha hästar hemma (iallafall sommartid till att börja med). Här där vi bor nu är det ju ett bruksområde som iofs är sjukt vackert men vi vågar inte odla direkt i jorden pga det brukar alltid vara asgiftigt där det varit bruk. Så vi odlar i ”annan jord” i pallkragar och i växthus så länge tills länsstyrelsen kommer med svar på proverna de tagit.

Här är gården vi ska kolla på om ni är nyfikna. Vi vill ju gärna ha lite skog och mark också, men det kan man ju kolla upp om det går att ordna i så fall. I vilket fall är detta som sagt inte jätteseriöst, men ska bli kul att kolla!

4 reaktioner på ”Påsklaman och påskharen

 1. Idooooo skriver:

  Men vad spännande med husvisning, även om det inte blir nåt så är det ju roligt att kolla!!

  Vilken är Amazone betäckt med? Spännande med ett litet föl när jag & Kakan kommer!!

  Jag kan fortfarande inte bestämma mig om hingst. Börjar bli lite påfrestande 😆

  • Ida Qvarnström skriver:

   Hon är betäckt med Ike! Tror jag, ibland känner jag mig helt förvirrad 🤣 (det har ju hänt att folk valt hingst men sen tog det sig inte med den eller nåt paket kom bort på posten osv.. så det har hänt att de ändrat hingst). Men denna gången vill jag minnas att det blev Ike och att inget särskilt hände.. 😊 Ja det blir spännande med husvisning! Känns modigt bara att vi åker och kollar. 😂😅 Längtar tills ni kommer!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Jo det skulle vi nog. Men vi är så sega med att komma till skott med allt så i den här takten blir det aldrig nåt av.. 😂 Känns stort bara att vi ska åka och kolla! Ska bli roligt. ☺️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s