Veckan när våren kom

Sådärja, cirka en månad för sent. Men ändå. Välkommen våren!!! About bloody time!!! ❤

Jag har flängt runt som en galen iller hela veckan, jobbat som en tok, sjungit med min sångrupp, ridit Ulrikas hästar, ridit min egen tokiga lama, osv osv. Hoppade förresten terränghinder inomhus på Charizma i fredags, GUDARS vad kul!! Vilken grym hopphäst hon är, fick rätt på det när jag tog Ulrikas råd att inte göra NÅNTING och helst typ släppa benen mot hinder. Så ovant att rida så, men oj så bra det blev! Wihoo! Så grymt tacksam att jag får rida så fina hästar och ha så roligt! Kanske är det så att jag har för mycket ”ben” mot hinder med Tell också, helt i onödan? Ska absolut prova när vi kommer så långt! 🙂

Jag fick till slut tag i veterinären nu i veckan, och han gick med på att vi skulle filma Tell i trav och skicka till honom. Problemet var bara att det inte gick att filma nån trav på den här laman, han var BARA i luften. Hästskrälle. Här bjuder vi på en oerhört vacker stilstudie från det tillfället. HAHAHA!

https://www.instagram.com/p/BhPQZApHRvt/?taken-by=iqpic

Planen var (är) att vi filmar honom i trav om några dagar igen, hoppas att han då kan visa nån slags trav. Men just nu undrar jag om vi inte ska åka ner till Löberöd ändå, jag tycker inte riktigt att han rör sig helt hundra, tycker han verkar spara höger bak lite, och då brukar magkänslan ofta vara rätt. Nu kanske vi kan filma iallafall, men jag kan säga att det lutar åt att jag åker ner med honom. Han kanske behöver nån spruta till i knät. Jag vill ju inte sätta igång honom i trav ändå om han inte känns helt hundra. Sen är det klart att jag inte vill åka dit och behandla honom en gång i månaden resten av livet, den här operationen var ju meningen skulle avhjälpa den utvecklingen. Så det känns ju inte så kul. Men vad ska jag göra.

Helgen har i vilket fall varit helt underbar. Äntligen kom våren, den sista snön smälte bort och solen har gassat. 17 grader varmt idag, det var till och med för varmt att rida ut i bara tröja!! Mia och jag skrittade ut på en härlig långrunda med Tim och Tell. Och Tell har fått gå i hage, om än liten hage. Snälla Tim har varit sällskap i hagen bredvid. Jag provade flytta brorsan en gång, det möttes av högljudda protester och trumpetande så jag tolkar det som att det bästa just nu är att de två får gå där ihop.

https://www.instagram.com/p/BhRDMOQH9iH/?taken-by=iqpic

Jag hoppas att vi snarast kan få ordning på det här dumma bakknät, och att vi slipper köra ner till Löberöd så ofta. Jag VILL ha min häst i stor hage, och att han ska må bra och att jag ska kunna rida igen! Jag vet inte vad jag gör om det inte blir så, men som det är just nu så känner jag iallafall att han måste kunna ha ett bra hästliv. Ridningen skiter jag i, men det här kommer hänga på om han kan ha ett bra hästliv eller inte. Älskade lilla lama. ❤

 

En reaktion på ”Veckan när våren kom

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s