Dagen när hästrackan kom lös

Imorse tappade jag Tell. 😱 Som tur var pep han in i en liten hage så jag kunde fånga honom rätt snabbt igen. Men han hann minsann köra rena kosläppet innan dess.. om jag inte haft hjärtat i halsgropen i panik så hade jag väl uppskattat att han pep och bockade i rena glädjeyran. Han var så glad! Och inte det minsta halt nånstans. Hoppas han inte är det nu heller. Räv! Gök! Lama!!

Nåja. Man måste vara uppmärksam hela tiden. Så är det bara. 😅 Skulle filmat honom ikväll men han var så pigg då med och det hjälpte inte ens med lite lugnande medel. Han får travas på asfalt en annan dag så vi kan filma och skicka till veterinären.

Efter jobbet åkte jag och red ”Jan” hemma hos Ulrika. Hon är i Sopot, Polen och rider tvåstjärnig internationell fälttävlan med Jans storebror Tipphex. Håller alla tummar!! Jan var duktig och peppad hest idag. Han ser rolig ut också. 😊

Det har fötts två föl hittills på Ulrikas föräldrars gård. Här är två av dem! Bedårande söta!

… och efter jag varit hos Tell åkte jag hem till Anna. Stall nr 3 för dagen 😊 Här är hennes underbart fina lilla hingstföl som är en dag gammal! Crusader Ice-Airline H 😍 (kolla film på den lilla busen på min instagram)!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s