Nu vänder det!

Jag känner mig som att jag har ridit fälttävlan hela helgen ungefär. Men det har jag såklart inte, men jag har varit ute exakt HELA helgen och ridit, grejat i stallet, målat min nya baklucka till släpet, pysslat, jobbat i trädgården och haft mig. Nu är alla växter inflyttade i växthuset, och alla fröna är i jorden. Även potatisen. Så underbart! Hela jag är helt saltig och klibbig, jag är solbränd, skitig och har riv- skrap- och skrubbsår här och där. Utmattad och glad. Ni hör, nästan som fälttävlan! 😉

IMG_6391IMG_6402

IMG_6406

Före jag körde med slipmaskinen. Detta kunde jag göra utomhus iallafall! 🙂

IMG_6407

Målning av det blivande nya baklämmen till släpet inne i ateljén. Känns bra att ha en ateljé även om vi tyvärr mest lagar cyklar, mopeder och delar till hästsläp här inne. Ni ser Karins staffli till vänster. Vi har iallafall en person här som ägnar sig åt riktig konst! Förutom min syster, när hon är här. Vi har ateljén ihop med våra grannar. På sommaren städar vi ur så det även kan vara gäststuga för 4 personer.

Jag har haft lite ångest på sistone över hur sjutton jag ska kunna sätta igång min häst i trav utan att dö. Och utan att han dör. Men idag är det som att allt har lossnat! Nu tror jag banne mig det vänder. Med sånt här kalasväder (som ska hålla i sig i minst en vecka dessutom) så KAN detta ju bara inte gå fel. Red ut idag med Agneta och Wilma, vi skrittade mest men jag fick bestämma var vi skulle trava. Tell passade på att ta galopp varje gång, men när jag fick ropa till framförvarande ryttare att sakta av gick det bra, och vi tog om allt i trav igen. Det fick vi upprepa några gånger eftersom herr Telleman ville misstolka precis ALL trav för galopp. Men men, inget bus och inga bocksprång! (Tur det var 23 graders värme iofs).

TACK naturen för denna värme!! Naturligt lugnande medel. 🙂 Tell kändes så himla glad och nöjd när vi kom hem efter vår uteritt och då fick han gå ut i hagen. Eftersom stallfamiljen nu hade kommit hem från sitt fälttävlansäventyr (och någon alltså var hemma) kunde jag lämna Tellepelle ute och sa åt dem att ta in honom när det passade. Agneta ringde nu, klockan 20.30 och sa att han fortfarande var ute för han var så snäll och lugn och verkade ha det så skönt i hagen!! 😀 😀 😀 Ni hör. NU VÄNDER DET!

Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ha honom ute mycket nu, betandes i sin lilla hage, och så ska vi ut och rida i skritt och trav i skogen varje dag så han får jobba ordentligt och komma igång lite lagom. Imorgon ska Mia och jag filma honom igen i trav på asfalt och skicka till veterinären. Men jag vet att han kommer se bra ut på den filmen också. Han travar som en miljon (när det inte är galopp istället alltså, hehe) och han mår ju så gott av att få gå ute och äta gräs. (För att inte tala om hur bra JAG mår av att han får gå ut)!! Så jag äter typ upp min hatt om han är halt imorgon. Jag säger ju det: NU VÄNDER DET! 😀 ❤

Nu ska jag fusk-surfa in på BBC och kolla ikapp mig på ”best of Badminton”. 😀

IMG_6386.JPG

IMG_6399

En reaktion på ”Nu vänder det!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s