Förnuft och känsla. Inte det lättaste.

Hej på er! Hoppas det är bra med er alla! Det är bra med mig. Och Tell. Men jag är så trött så trött så trött.

Jag hatar att vara chef. Jag är så less. Nu måste jag bestämma om jag ska söka mitt eget jobb (jag är tillförordnad chef nu) och eventuellt fortsätta med eländet om jag nu får tjänsten. Jag funderar på att skita i det. Får se hur trött jag är om nån vecka. Det har väl vissa roliga bitar, och många tycker att jag är så bra som chef. Det kanske jag är, men jag vet inte om jag orkar ha ett liv där jag är så trött hela tiden. Jag vet inte om jag verkligen vill jobba såhär mycket. Jag får fundera på om det är värt det. Jag vet inte. Hur ska man veta det?

Telleskrället mår bra får man väl säga. Han är pigg och glad. Han verkar inte ha fått nåt återfall av fång och skrittar på fint och är inte varm eller har puls i benen/hovarna. Jag tar det lite lugnt och gör som veterinärerna säger, rider eller går med honom två gånger om dan och han får beta lite lagom. Nu är vi uppe i 10 minuters gräsätande på morgonen och 10 minuter på kvällen. Det går bra. Ingen reaktion på det. Han får stå på box och äta lite hö på dagarna, eller ibland i grushagen om det inte är tokvarmt och jättemycket insekter. Då har han det ju bättre inne i så fall. Dessutom är herrn lite småsnubblig ibland på grund av vad jag tror är långa framhovar, hovis kollade på dem häromveckan och höll med, så nu blir Tell skodd på torsdag. Tyckte han blev skodd nyss men hovarna växer ju mer på sommaren plus att behövs det så behövs det ju! Vi har världens bästa hovslagare. Johan ❤

https://www.instagram.com/p/Bi86VhljWEV/?taken-by=iqpic

Sen har jag tänkt be Mia om hjälp med att filma Tell igen i skritt och trav på asfalt på torsdag eller fredag så vi kan skicka till Staffan. Tycker han att det ser knackigt ut och vill titta på Tell så kör jag ner honom till Skåne tänker jag. Det är väl lika bra i så fall. Jag ORKAR inte hålla på med ”förnuft och känsla”, jag gör så gott jag kan, men alla säger olika och ger mig olika råd, och jag blir helt tokig av att glo på honom varje dag och försöka gissa om han är ren eller inte. Nu har jag ju inte sett nåt, så jag är inte så jätteorolig egentligen, men man blir ändå helt nipprig. Det går inte att lita på vare sig sitt eget förnuft eller känsla. Tack och lov att man då kan höra med veterinären, och tycker han att vi borde göra nåt åt detta så GÖR vi det. Annars inte. Punkt slut!!

https://www.instagram.com/p/BjADJSajF81/?taken-by=iqpic

Mvh den trötta hästägaren och chefen. Om jag bara hade kunnat hade jag tagit paus från alltihopa, men det går ju inte. Jag har sju anställda som behöver mig, och en häst som behöver mig morgon och kväll. Gneta på. Det kommer ju en semester nån gång. Jag försöker njuta av det underbara vädret, här blev det ju sommar på en gång! Jisses. Kanske inte så konstigt att man känner sig så trött, och överväldigad av att försöka reda ut förnuft och känslor. Hej och hå. Godnatt med er! Nu går jag och lägger mig. Vilket är extremt ovanligt att jag gör innan kl 01. Men ibland är jag bra trött… 🙂

https://www.instagram.com/p/Bi6TJ-3DcqG/?taken-by=iqpic

3 reaktioner på ”Förnuft och känsla. Inte det lättaste.

  1. Sara Palmman skriver:

    Herregud! Tror fasen att du är trött. Jag går och lägger mig senast kl 21.30 och då har jag sovit på soffan minst en halvtimmme 🙈 Fast jag är ju förstås gammal tant i jämförelse med dig 😂
    Kram och hoppas allt går bra med Telleman ❤️

    • Ida Qvarnström skriver:

      Hahaha, jag visste att du skulle kommentera mitt nattugglande! 😂 Men jag stiger ju oftast inte upp så tidigt. Och gör jag det så brukar jag sova middag i 5 min lite här och där. 😊 Min moster är också nattuggla och hon är 65 så gammal tant eller ej.. det där verkar sitta i! 😜 Jag SKA försöka gå och lägga mig i tid. Alltså innan midnatt. 😊 Telleman hälsar och gnäggar till kusin Tibelle! ❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s