Spagat

Hej! Tell går ute första natten för säsongen i natt, håll tummarna för att han får ha ett fint hästliv och ingen fång. Tror det kommer gå bra, annars hade jag ju inte låtit honom gå ute.

I helgen har jag haft ett underbart fälttävlansliv utan att tävla själv, hade fina vännerna Ida och Karin på besök och vi satt som hinderdomare på Sporrens fälttävlan i Bräkne-Hoby i lördags. Så kul! Och nyttigt. Alla som tävlar borde verkligen jobba som funktionärer för att få bättre förståelse. Do it!!

Vi fick se ponnyungen vinna P70 i sin debut med mini-hermelinan och Agneta blev Smålands-champion i H100 med Fina Hermelina. ❤️🤩🎉⭐️ Och hejade mig hes på alla andra vänner och bekanta såklart! Är fortfarande i chock över modiga Anna som startade 1-stjärnigt på Rutan, det är lätt att säga men svårt (och tufft) att göra! Jag tror jag ändrar mina mål till 100-klass som max efter att ha sett vissa av hindren i 1-stjärnigt 😅🤭😬😳

Tell mår fint och håller på att lära sig gå ner i spagat.

Nu har jag äntligen semester, förutom att det är skit att vara chef på semester för då mailar folk en hela tiden om räkningar som gått till inkasso som måste betalas, osv. Tur att jag inte ska fortsätta med att vara chef.

Hoppas ni har en fin sommar alla! 😃🤗💕

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s