En glad och halt lama

Ja jisses, vad ska man göra. Tell ser inte fräsch ut i trav när man springer med honom, och ibland går han lite dåligt i skritt också. Särskilt när han stått stilla tex i stallgången. Men vad ska man göra när han är så fin och glad att rida?? Mest skrittar vi ju eller galopperar i skogen. 🙂 Men då är det svårt att filma, så idag red jag en stund på banan efter att vi varit ute i skogen, och bad Wilma filma.

Har skickat filmer till veterinären. Vi får se vad han säger. Jag vet verkligen inte. Ska jag åka ner (med lånesläp och lånebil) och ge honom en till spruta i knät, eller ska vi fortsätta som vi gör nu.. inte lätt att veta. Här får ni se en glad lama iallafall!

 

 

Önskar ibland att jag hade råd med en häst till. Vill gärna köpa något av Annas underbara föl till exempel! Kolla här! ❤ Capabel och Camano är till salu!

Här är Camanos storasyster Nova, som jag fick äran att ta hand om, rida och träna en vår när uppfödaren låg på sjukhus. Hon är så fin den hästen! Så coolt att hon är ute och tävlar internationellt nu! 🙂

Ps. Tror ni inte att det är punka på min elcykel, för tredje gången denna sommar. Så idag fick jag köra veteranmoped till stallet, Matias är på jobbet så han har ju vår enda bil. Ska se om jag orkar lämna in cykeln i stan eller om jag lagar den själv,  men jag måste ju ha bilen till det om den ska lämnas in för det går ju inte att cykla med den just nu. Nåt måste ju vara fel, detta är inte normalt. 😦 Har redan lämnat in den en gång och klagat, fick en ny dyrare slang. Det är jättebra kevlar-däck på den, så det ska ju nästan inte gå att få punktering. Men med min otur på sistone med allt som går på hjul så är jag inte förvånad…

3 reaktioner på ”En glad och halt lama

    • Ida Qvarnström skriver:

      jo, det hade ju varit det bästa! Men såhär är det tydligen med knä-opererade medelålders racerlamor.. 😉 Vi får bara hoppas på det bästa! Och jag är väldigt glad att han älskar sitt ”jobb”. 🙂

  1. Beata skriver:

    Trist att Tell inte är ok. Låter nog som om du får göra ett återbesök.
    Trist också med alla saker som går sönder även om det inte kan jämföras med Tell 😥

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s