Hösthest

Hej!

Ursäkta den dåliga uppdateringen här, jag har helt enkelt inte haft tid! Tror aldrig jag har jobbat så mycket i mitt liv som de här veckorna, vill bara att det ska ta slut även om jag har ett roligt jobb. Två filmfestivaler, ett internationellt studiebesök från fem länder osv osv… jag har åkt som en jojo över hela södra Sverige och sovit borta ungefär varannan natt. Jag är så less på hotell nu! Ja jisses. Var ner till Skåne på begravning i fredags dessutom, min kusin Sofi gick bort i cancer nyligen. Jag har varit på en del begravningar, men när någon i MIN ålder går bort, mitt i livet, med en liten tvåårig son och allt… det finns liksom inga ord. Usch, det var tufft. Som tur var kom många från min familj också ner till begravningen. Pappa och min syster Maja följde med hit till Småland efteråt och vi har haft en mysig och fin helg här hemma. Klappat hästar, plockat äpplen och planterat plommonträd. ❤

IMG_7778

Min syster Maja kan också klias, åhhh så mysigt sa Tell!

Tell har fått ha en rätt så lugn vecka eftersom hans arma matte inte alls haft det så lugnt, men det verkar han inte tagit skada av på något vis. Tvärt om. Han var så himla glad idag när matte äntligen orkade (och hann) med att motionera honom, han fick springa i pessoa-sele på banan och OJ vad han var glad och peppad! Han vill trava och galoppera hela tiden och frustar och busar, och jag fick springa jag med så jag blev rätt svettig. Vill inte bara stå där och ha honom på volt runt mig, så då jäklar får man själv röra sig! Jag tänker lite som att jag tömkör fast jag bara har en lina, så jag går snett bakom honom och flyttar honom sidvärts, och gör lite andra övningar. Det tycker vi är kul både Tell och jag. Han kom igång riktigt fint i både trav och galopp, det är stor skillnad på hur han rör sig när han kommit igång. Oj vad han frustar. Han är så avspänd, vilket är väldigt skönt! Fina, fina, älskade, glada, arbetsamma häst. Snälla gode gud gör så att han blir helt bra igen i knät! ❤

Jag ska ringa och rådfråga veterinären nu i veckan om han tycker vi ska komma ner dit igen eller vad jag ska göra. Och så måste jag bestämma vad jag ska göra med mitt släp. Troligen kör jag ner det till en bra hästsläpverkstad utanför Tingsryd så får vi se vad de säger där. Har inte hunnit göra det än. I måndags blev vår ”nya” Saab skrotad nere i Skåne, den blev för dyr att laga. Så nu har jag bara min lilla röda ”gammelsaab” årsmodell -00 att dra släp med. Nu har den plötsligt kommit upp sig och blivit huvudbil istället för reservbil.. 😉 Men men, det kommer väl ordna sig. På något vis brukar det ju göra det.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s