Reparation av släpet, hästen – och mig

Hej! Nu var det ett tag sen sist. Inte mycket har hänt. Tell och jag kämpar på, han är glad och nöjd med livet och tycker att galopp och skritt är prima. Trav not so much, där är han fortfarande inte fräsch. Men frågar ni honom gör det ingenting. Det gör däremot MIG någonting. Jag vill ju inte att han ska vara halt i NÅGON gångart. Nu har jag äntligen fått tag i vår veterinär, och han tycker vi ska hjälpa Tell på traven med traven genom en till behandling i knät. Så jag ska åka ner till Löberöd med honom bara jag får ut mitt släp från verkstaden. (Nu har de äntligen lyckats beställa nya axlar till det iallafall, det kommer bli som nytt. Se fram emot att få tillbaka det igen. Förbaskade verkstäder).

”Det är ju bara pengar”. Som någon klok människa sa nån gång. Ja. Så är det.

Själv har jag varit i uselt skick på sistone, så det är inte bara släpet och hästen som behöver repareras. Det behöver jag också. Jag har legat hemma i feber i nästan en vecka, måste vara nån slags influensa. Inte kul alls. Men det går ju över med lite alvedon och vila. Jag har varit hos en duktig psykolog idag för att få hjälp med även lite inre reparation, som jag dessvärre är i behov av. Förstår inte varför jag aldrig tagit tag i det här tidigare. Men bättre sent än aldrig. Hon verkar iallafall tro att det går att laga mig. Det låter ju bra.

Jag har kollat lite på Breeders från sjuksängen, tack Equisport TV för livesändningen! Inte lika bra som att vara på plats, men alltid något. Nu ska jag försöka ta mig bort till stallet och pussa på min lurviga bruna lama. Han var så otroligt gosig igår, det är som att djur känner av när människor behöver tröst och värme. Sånt är de väldigt bra på. ❤

IMG_7902

4 reaktioner på ”Reparation av släpet, hästen – och mig

  1. Idooooo skriver:

    Vad bra att du lyssnar & tar hand om dig själv med, det är du värd 💕
    Hoppas du träffade någon bra psykolog, det är fruktansvärt skönt att få prata med någon ibland! Nyttigt som satan.

    Kram!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s