Renovering pågår

Tell mår fint, jag mår också lite bättre. Jag har fått glasögon nu, ska bara komma ihåg att ha dem på mig också! Blir rätt yr så jag tar det lite lugnt. 🤓 Men detta är ju mest till när jag sitter vid datorn på jobbet och så.

”Designed in Swedish Lapland” står det på brillorna, såg inte det förrän jag fick hem dem! Hahaha.. Norrbotten i mitt hjärta utan att jag tänker på det?? 🙂

Idag har jag travat upp Tell igen på asfalt och han är inte halt nu heller. Skönt. Vi får skritta två veckor till så får vi konferera med veterinären sen vad vi ska göra. Tell är för rolig, börjar frusta direkt han får trava! På asfalt.. 😅 Haha! Glad hest. ❤️

Imorgon ska Hannah och jag rida ut en långrunda på brorsorna brun. Ska bli väldigt mysigt. Hoppas på lika fint väder som idag! Tell var extremt snäll och lugn idag (vilket inte riktigt varit fallet på sistone i kylan på blåsten), tror jag kan tacka värmen och hans tjocka björnpäls för det! Det är en mycket väderkänslig häst jag har. Eller så passar han på att vara extra livlig just när hans matte är extra stel, kall och o-livlig. 😆 Men såhär mysigt kan vi också ha det:

Nu ser jag fram emot en mysig kväll hemma. Har flan i ugnen som vi ska äta till efterrätt. Mums! Imorgon får jag cykla till stallet för pärlan är på jobbet – men nu verkar det äntligen hända nåt i bilväg! Vi ska åka och titta på en bil på tisdag. En bra och stark dragbil med fyrhjulsdrift. (Nissan X-trail). Hoppas det blir köp! Jag har då inte tänkt sluta med hästar VAD jag än gör, så nån liten skitbil utan krok kommer inte på fråga i det här hushållet. Så det så. 😎👌🏻🦄

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s