Fulaste klippningen ever

Ja, det är verkligen inte vackert men det är funktionellt. Klippte en öppning i ullkostymen på Tell så han kan ”andas”. Blev väldigt bra! Effekten alltså. Förutom att han ser ut som en lurvig lama som nån försökt raka med rakhyvel typ. Han är iallafall glad och pigg nu när han inte blir lika svettig på våra skrittrundor. Här ser ni hans vackra klippning 😂 Tänk att så lite ändå kan göra skillnad!

Nu är det kämpigt med kylan och mörkret, det är knappt ljust på dagen heller. Det är obegripligt hur tre grader kan kännas så kallt. Jag har monterat extraljus på min nya bil idag. Satan vad kallt det var.

Gode gud gör att min häst blir bra snart och att jag klarar mig igenom den här mörka hemska årstiden! Hade gärna gått i ide men det är ju lite svårt att få igenom det på jobbet. Och nån måste ta hand om mitt djur i några månader i så fall.

Det är nästan så man borde börja julpynta. Bor man på landet kan man komma undan med alldeles för tidig julpyntning som ”vinterbelysning”. Fast i och för sig tycker jag man kan få julpynta precis när man vill. Det är ju ingen som dör av det precis.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s