Tänk om det vänder nu

Ja, tänk. Tänk om det vänder nu. Det vore helt osannolikt bra. Nästan lite för bra. Men jag hoppas! Av alla mina krafter och hela mitt hjärta.

Nu har jag skickat filmer till vår veterinär en gång i veckan hela november. Fyra filmer på Tell som travar på asfalt har gått iväg från Småland till Skåne. (Och fy SATAN vad jag har fått kämpa bara för att få TILL de här filmerna. Vi måste ju för det första gå/rida några km för att komma till asfaltväg, jag måste få med mig nån som kan filma, och hinna filma innan det blir mörkt. Sista filmen hade jag en skolelev som filmade, ingen annan var hemma från jobbet så tidigt. Logistiktjorvet ALLAN. Men nu är det färdigfilmat på ett tag hoppas jag!!) Det enda som är lite roligt med filmerna nu i efterhand är att min häst är så sjukt söt på samtliga fyra, så glad över att få trava! Och att han blir tydligt lurvigare och lurvigare film för film! ❤

Första filmen var han klockren, andra filmen lite lite sämre men ändå rätt så bra, tredje filmen ingen direkt skillnad, och fjärde filmen travade han riktigt bra. Fick tre tummar upp och glada gubbar från Staffan. Själv trodde jag knappt mina ögon eftersom jag numera alltid är inställd på att det kommer gå åt skogen. Jag hade inte väntat mig att han skulle bli bättre! Blev så glad att jag nästan trodde jag drömde. 😀

Så nu ska jag skritta honom fram till jul för att få detta att stabilisera sig. Det har jag faktiskt ingenting emot. Får se om vi åker ner för att röntga knät sen, eller om jag ska börja sätta igång lite försiktigt och se vad som händer. Men har han varit ohalt i flera månader då så borde det ju ändå vara rätt mycket bättre förutsättningar tänker jag. Tidigare har han ju bara varit ”såhär bra” när vi åkt ner och behandlat knät löpande. Men han måste ju funka bra och inte ha ont ändå utan så många behandlingar tänker jag, det är ju hela poängen. Nån gång om året tycker jag kan vara okej att åka ner och behandla en glad gammal hästkrake med en 5 cm skruv rätt genom benet, men inte oftare än så.

Håll nu alla tummar för oss är ni snälla! ❤

fullsizeoutput_4c9a

3 reaktioner på ”Tänk om det vänder nu

  1. Catharina skriver:

    Självklart håller jag tummarna! Jag ska till veterinären i morgon med Mackan och hoppas verkligen inte att det är något allvarligt… 😬

  2. Beata skriver:

    Åh Ida jag så roligt att det verkar gå åt rätt håll. JAg håller tummarna och hoppas att Tell ska fortsätta på den friska vägen.
    Kram Beata

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s