Ponnytävling i Nybro

Idag följde jag mot bättre vetande med på ponny-hopptävling i Nybro. Det visade sig vara en god idé, trots bilhaveri och sånt som alltid händer när man är iväg med häst. Vi kom hem safe and sound allihopa, trötta och rödrosiga om kinderna efter en heldag utomhus i grådiset. Men lyckliga!

Är det nån unge jag frivilligt hjälper till att grooma åt så är det den älskade lilla ponnyungen Wilma. (Som nuförtiden iofs är ganska stor). Hennes ena ponny Queenie som fick följa med denna gång är dessutom ett mönster att ha med sig. Så sjukt go och snäll ponny, hur snäll och väluppfostrad som helst att ha att göra med. Och ändå så är hon ett riktigt energiknippe inne på banan. Fina Q! ❤

IMG_8189

DSC_0005-2.jpg

DSC_0021-2.jpg

De gjorde en supersnygg runda i LC+ men det var i debuten i LB de slog till med VINST! Hurra hurra, så roligt! 🙂

Jag hade på mig ett par varma fina strumpor från Animo som jag vann i Udden en gång, och när vi kom hem fick jag för mig att tvätta Tells äckliga svans. Hittade både schampo och balsam från K9 som jag också tydligen vunnit nån gång och tappat bort. Plötsligt kände jag mig nästan som en tävlingsryttare jag också. 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s