Nu är det 2019!

Hej på er, gott nytt år och god fortsättning!

Jag har varit i Västerbotten hos min syster Anna i en vecka och firat jul med familjen, så mysigt! Njutit av snö, hav, promenader, prat, min systers gosiga katt, ett gulligt syskonbarn, min brors roliga hund, stickat (!) och haft det allmänt jättebra.

IMG_8259IMG_8261IMG_8277IMG_8278

Snön och isen hade försvunnit när vi kom hem, det regnade (!) och var plusgrader. 😦 Så märkligt det kändes. Men men, skönt att slippa brodda nu iallafall. Och solen kom fram till slut. Tell mår fint och hältan är inte tillbaka, han verkar ha blivit bättre i magen också nu när han inte äter butta längre. Ska filma honom igen om några dagar och skicka till veterinären enligt överenskommelse. Skickade en film före jul också efter att ha pratat med veterinären och gjort upp någon slags plan. Tell såg fin ut på den filmen. Idag slog jag på stort och tvättade hans äckliga svans. Det var liksom inte riktigt lönt att göra det tidigare när han var kass i magen stackarn. Men nu är den så fin så och luktar gott!

IMG_8314IMG_8315

Det är så tomt i stallet utan Tim, jag saknar honom så mycket. Tell har valt ut ponnyerna i hagen mitt emot som sina nya bästisar, han har också fått ponnyn Don som ny granne i stallet och de trivs ihop. Hästar är ju lite mera ”här och nu” än vi människor, men det är såklart skönt att se att Tell inte alls verkar deprimerad. Man vet ju aldrig, djur kan ju också reagera på att tappa familjemedlemmar såklart. Men i allmänhet är de ju väldigt anpassningsbara och kloka djur. Tell har inte ens gnäggat efter Tim, det är som att han förstår att han inte kommer tillbaka mer. ❤

Jag önskar av hela mitt hjärta att 2019 blir ett bra år, nu lägger vi 2018 år bakom oss! Vilket förbannat SKITÅR det har varit. Tack och lov att det är slut. 😉 Men trots kopiösa mängder elände under det gångna året är jag ändå väldigt väldigt tacksam för allt jag har. Mina fina vänner, familj, och Tell den lurviga älskade laman.

IMG_8303

Maja och Tell

Jag är ledig den här veckan också, så skönt. Ska mest skrota omkring hemma, pyssla i stallet, skritta i skogen med Tell, springa nån runda, och kanske åka och köpa lite garn på Erikshjälpen nu när jag kommit på att det är rätt roligt att sticka. Stallfamiljen är i fjällen nu och åker skidor så jag och grannen Hannah har hand om alla hästarna.

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

IMG_8316

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s