Å vad jag önskar mig ett gott nytt år

Jag funderar så det knakar på vad jag ska ta mig till med mitt (häst)liv. Som ni förstår så önskar jag mer än nåt annat att Tell blir bra och vi kommer igång med vårt ”gamla” fälttävlansliv igen. Just nu ser det bra ut och han är inte halt. Veterinären fick en ny film häromdagen och gav tummen upp. So far so good. Vi får väl se.

Om jag bara hade råd med en häst till. Suck. Jag vet inte om det riktigt är rimligt att försöka hitta nytt jobb med dubbelt så bra betalt? 😛 Det är ju inte heller så att jag direkt tror att det är billigare att ha egen gård, att jag då mirakulöst skulle ha råd med två. Men det är klart, om bara Tell/bilarna/släpet skulle sluta gå sönder så skulle jag ju vara lite rikare. Men sånt är ju svårt att veta. Jag har ju ridit andras hästar tidigare, kanske får jag börja göra det igen om ridsuget blir för stort. Har funderat på att ta en häst på foder, det hade varit roligt, men då är det ju det där med dubbla kostnader igen. Så det blir nog svårt.

Jag tror jag får försöka muntra upp mig själv med att åka på hästiga events, clinics, kanske nåt ridläger på lånad häst. Och så ska jag leta upp klickern och träna lite tricks med Telleman. Det var ju länge sen nu, och sånt tycker vi ju är kul båda två. Jag räknar ändå mer eller mindre med att han får skritta hela vintern, och då får man ju ha lite roligare saker för sig också än att gå i mörker i pannlampans sken i tre månader. Eller hur?

Annars vill jag mest bara ligga hemma och sticka och planera vad jag ska odla till våren. Kan man inte hoppa över vintern? Tycker det räcker nu.

 

Här kommer några bilder från i helgen, då var det soligt!

img_8353img_8354img_8358

2 reaktioner på ”Å vad jag önskar mig ett gott nytt år

  1. Beata skriver:

    Håller tummarna att Tell blir bra igen. Det är så ledsamt när de är skadade 😥
    Hoppas du hittar nån annan häst som du kan få rida lite på.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s