Tre goda ting

Hej på er!

Nu har jag städat ut julen, lite för sent som vanligt, men det är ingen som dör. 🙂 Det har hänt tre bra saker sen sist jag skrev!

  1. Jag ringde Palle Brink på Jägersro (han som opererade Tell) och nu vill han gärna engagera sig i detta så att Tell blir helt bra (förhoppningsvis)! Löberöd har skickat röntgenbilderna till Jägersro nu och i början på nästa vecka ska Palle och Staffan ha ”Tellkonferens”. Hurra! Hoppas hoppas de kommer fram till nåt bra. Känns toppen att de här två som är så duktiga tar tag i detta. Med lite påtryckning från mig, men ändå.
  2.  Jag ska börja på ridskolan! 😀 Ringde Växjöortens fältrittklubb och det visade sig att de har flera ”duktiga ryttare” som vill rida hos dem, två st som tidigare tävlat MSVB dressyr t ex. Så nu ska vi tillsammans få rida dressyrspecial varannan torsdag. Ser fram emot denna after work-aktivitet sååå mycket! Har nedräkning till torsdag! 😀
  3.  Jag har införskaffat ordentliga terränglöparskor, invigde dem igår i skogen och oj vad roligt att springa med bra dojor!! Det trodde jag aldrig, att jag skulle gilla löpning. Men det gör jag, särskilt ”terrängvarianten”! (Såklart. Vem är förvånad.. hahaha!) Hoppas jag kommer vara i någorlunda form nu lagom till när Tell blir bra igen. 😉

 

6 reaktioner på ”Tre goda ting

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s